Podijeli sa Vukajlijašima

1. Hahaha, a kao da imamo vojsku NATO ne bi mogao da nam otme Kosovo? Da li si jedan od onih koji veruje da smo pobedili '99?

2. stariji ljudi se hvale kako se u njihovo vreme vojska sluzila 2 god.uzmu ti 2 god zivota i ubede te da je to dobro.zalim te jadnike..a najlepsa stvar u vojsci je sto su tu stekli prijateljstva za ceo zivot.kao da nisu mogli da steknu prijateljstva na drugom mestu i kao nauce te odgovornosti, moras da raspremis krevet i da se brijes

3. Marinci bar kad treniraju oni to rade istinski a šta ti možeš da ojačaš mišići od čišćenja lišća uzastopce hahahahaa bar mogu za to da se iznasmejem ko niko.Volim kod vojske to ako bi nas npr. angažovali da radimo na građevini i gradimo neku zgradu.

4. Samo se vi smejte al vojska jna bila jedna od top 3 u svetu. Kurac bi amer mogao da nas sjebe tako lako, zato se i nije osmelio u kopnenu ofanzivu. Mozda na kraju nismo pobedili '99-e al to je samo zato sto smo mi najbolji u ratu, al najgore pregovaramo, to je poznato.

Ti u ratu steknes prijatelja za ceo zivot, sto bi ti glavu cuvao, ovo danas je sve neiskreno ja da vam kazem

5. Ма нормално друже, могао си да спаваш на клупи у парку и нико те неће дирати, а не ово данас. Ја сам био у касарни Билећа '85 сви ко један ал нас душмани завадише а сад националисти владају па нам је овако како је. Поздрав за тебе из Франфурта и за све добре људе без обзира на нацију и вјеру. И данас кад чујем пјесму ја сам југословенка стане ми кнедла у грлу дође ми да заплачем какву смо земљу имали топ 3 војна сила на свијету, ма ако није била и топ 1

6. Pa takvo lagodno vreme u nekadašnjoj jugoslaviji nas i napravilo mekanima, dok kapitalizam će ako te neubije da od tebe napravi vrlo jakog ukoliko je doziran kako valja.I da budemo realni živeli smo lepo zato što je Tito uzimao puno kredita, i to je samo imaginarno ponašao se krajnje neodgovorno kao da nije mislio da će kad tad velike sile da traže se otplaćuju dugovi.I neću da slušam nikog od 60 godina koga je Titovo vreme napravilo mekanim da se pravi kao da je najpametniji i uvek upravu već ću slušati sebe i druge koji mi misle dobro u ovom kapitalističkom vremenu.

7. Jeste sad je Tito kriv za sve i to za kredite sam cuo sto puta, pa sto danas ne uzimaju kredite? Uzimaju i danas pa narod zivi nikad losije. Mazu nam oci kao bezvizni rezim, a nekad si sa crvenim pasosem bio gospodin!

Nego je drugacije kad smo svi bili slozni, plasili nas se bre! A ne sad, razjedinjeni, to je problem. Al vidim ja da su neki zadojeni srbomrznjom, sve vam bre tudje bolje!

8. Lepo je jeste imati takvo vreme kao što je titovo al da si naviknut na teškoće koje nosi kapitalizam jer nemože uvek biti lepo, u suprotnom imati takvo vreme je samo jedan prelazan period nakon koga ćeš tugovati za lepim vremenima.I Amerikanci imaju kapitalizam pa ih to nesprečava da budu složni međusobnom, to je u karakteru ljudi.Nemože jeste biti sloge između direktora i radnika ali radnici međusobno su im složni.

9. Ја се и данас изјашњавам као Југословен, у Србији нас је данас 50.000 а у Хрватској 100 ал нема везе сви смо ми југословени нас 50хиљада кад се уједини са њих 100 људи тамо, ма друже не може нам нико ништа ми смо југословеени.
    Ма ове данашње генерације немогу окречит оно што је тито изградио. Мој ђед је одма након рата отишо на радну акцију, иако Му је била спаљена кућа и дјеца нису имала љеба јести он је отишо добровољно 500 километара далеко да гради пругу брчко бановићи, и тамо је добио значку! Ее то су времена била дружење и пјевање ма читав свјет нас поштово и сви само онама размишљали

10. Nemoj da se ljutis, al mesas babe i zabe. ili te nisam ja razumio, pa ako mozes detaljno objasni. Ali realno u jugoslaviji su bili i direktori i radnici isti, svi su bili drugovi, a ne kao u americi gazdi nista ne sme da se kaze, to je realno. Al mozda nisam razumeo pa ti objasni lepo

11. Da. Tek sada se vidi ko je i za koliko para razgrađivao samoupravni socijalistički sistem.

12. @Romanija šta to pišeš gluposti. Izjašnjavaš se kao Jugosloven, a posećuješ sajt i forum pogledi.rs ( poznat po velikosrbijanstvu ). Samardžiću bi bilo neugodno da pročita tvoj post, toliko od mene, poz.

13. https://youtu.be/K8oOWe3z9Xk

Ili

Jebo ti Lepa Brena majku hahaha

14. Troluje vas Romanija jeste debili?

Da, vojska je go kurac. Da moram da se brijem i raspremam krevet sam shvatio i bez vojske, da koristim pušku znam, a da ne znam naučio bih za 15 minuta preko yt tutoriala, da pešačim 8km u cugu sa rancem od 15kg hvala bogu nemam potrebe. Prijateljstva čovek stiče svakako i bez vojske.

Redovni vojni rok je nemoguć u ovoj 2018-oj i poodmaklom nivou kapitalizma, jer danas velika većina ljudi radi nešto i privredjuje (a ovi što ne privredjuju ti nisu ni za vojsku) i ne vidim kako država može da im nadoknadi gubitak od recimo 12 meseci puta 40.000 dinara = 480k dinara koliko su izgubili jer su napustili posao zarad vojske.

Ovaj dobrovoljni sistem je najbolji, ko je u stanju da baci pola godine života na vojni rok nek to uradi. Poznajem mnoge momke i devojke što su to uradili pa sad kopaju kanale (ali bukvalno) ili čukaju tikete u mocartu (devojke). A zamišljali su ne znam ni ja šta da će im pasti s neba kad odsluže vojsku.

15. jebem ti ja taj kapitalizam gde neko za 12 meseci zaradi kao neko u sloveniji za 3 meseca pa supickumaterinu ako je privredjivanje da samo radis da imas da prezivis, spemaju se ljudi po 7 meseci da izdvoje pare za jaknu i cipele koje su skuplje ovde nego u austriji i nemackoj

16. Djoks e u tome je i glavna nepravda što oni svoje radnike plaćaju lepo dok naše gledaju da tretiraju kao da su roblje.Al bezobzira dal ima mnogo bolju platu neko u Americi on je naviknut na to da mu poso nije siguran i ako mu npr neuspe da drži frizerski salon ide na drugo mesto naviko čovek se bori a ne da bude kao deda od 70 godina.Borise kao drugo mi mladi treba iskoristimo mladost da prihvatamo novine i razdvojimo dobre od loših, a ne da smatramo da je neko od 60 godina uvek upravu.Meni netreba vojska da se disciplinujem ja neću da se na svoju ženu ljutim da npr. neću jedem kajganu i oću ćevape nego jeo sam čak i meso od puža, mada vojna disciplina to nije pedantnost i da se zna kad se peru zubi i ostalo to je nešto sasvim drugo.To je kao npr. evo nedisciplinovani će se razbeže na sve strane i počnu da kukaju kad počne da puca artiljerija na njih dok dicpilinovani se drže cilja i slede naređenja.

17. ja mislim da je stvar u mentalitetu, mi volimo da fuserisemo dok su zapadnjaci temeljni i rade kako treba.mi bi sve na brzinu.a pricaju da nije do nas, kao nasi radnici su super kad odu da rade po zapadu.normalno da su super jer tamo tako mora, bas ce nemac da ga pusti da za vreme radnog vremena sedi po kaficima kao npr nasa policija

18. Hahaha to jos o ona dva policajca, jel pamtis i druge nebitne dogadjaje tako?

19. Labokv aj ne seri da smo mi lenji šta pljuješ na srpski narod, da smo mi lenji narod bi bio gladan i Beograd se nebi gradio.Nemci su ustvari ti koji su lenjštine i neće da rade proste poslove, nego sad im trebaju čak i izbeglice za to.Naravno da ću sedim u kafić kad radim poso gde treba da mi bude dosadno i 4 sata, al kad orem njivu tad neće mi na pamet padne to nikad osim što mogu malo da cugnem rakijcu što ponesem sa sobom u traktor.Ja sam jednostavno razočaran u one što upravljaju i vode i zato kažem da me više briga i za kosovo kad su veteranima neisplaćene dnevnice.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.