Podijeli sa Vukajlijašima

1. hahah ledeni vidis da ih i ti pamtis..kolko se izmenjalo tih koji upravljaju i vode, to znaci da ne valja narod.ovde je ljudima normalno da krades ako imas politicku zastitu,kazu-i ja bi kad bi bio na tom mestu.svi imaju takav stav hahah gluperde, pa to vodi do toga da samo mali procenat ljudi ima pare.a posto 95% njih nikad nece da bude u takvoj mogucnosti oni umesto da se bune oni to opravdavaju-kazu pa sta i ja bi-bi ti al neces moci, mozes jedino da zavrnes neku rodjaku za 50-100e

2. znaci normalno im je sto politacari kradu jer bi i oni to radili e pa onda..mogu samo da gledaju kako se ovi izdrkavaju

3. Komunizam nikad neće moći da funkcioniše u praksi dokle god muškarac bude sebi davao za pravo da može čak i nekoj da rodi dete, a da posle neće uopšte da se stara oko čuvanja deteta dotle će živeti i kapitalizam, ili takođe da imaš i ljude koji daju sebi za pravo da potkradaju prijatelje.Meni i netreba komunizam jer ja sebi nedajem ove stvari za pravo.Tito je mrzeo bogate jer oni su bili isticajniji po ovim osobinama i zato je bio i spreman streljati ih.

4. Djoks Stajl
    jebem ti ja taj kapitalizam gde neko za 12 meseci zaradi kao neko u sloveniji za 3 meseca pa supickumaterinu ako je privredjivanje da samo radis da imas da prezivis, spemaju se ljudi po 7 meseci da izdvoje pare za jaknu i cipele koje su skuplje ovde nego u austriji i nemackoj

Jebem ti ja državu u kojoj čovek plaća esktraprofiterski porez na platu koju u Nemačkoj ima fataljist što se voza na repu kamiona. Zato zapadni kapitalisti to i gledaju, pa daju KV radniku platu 200e. I jebem ti narod koji samo saginje glavu i čmari se šefu, onda glumi neku hrabrost po slavama i kafanama kenjajući protiv tog šefa, umesto da nekome jebe mater.

Divim se Slovacima, oni su nesposoban i lenj, ali prepametan i mudovit narod.

5. Bata Sale takođe i mene to nervira, presvega ako je taj neko ustanju da se bije tamo zbog neke kurvice a saginje glavu pred šefom.Treba se ujedine svi neoženjeni i neudate bez dece pa neka protestuju.

6. ju buraz sto se lozim na katarinu grujic
    skroz lud

7. Tačno se vidi da je avangardan.

8. Bata Sale
    Jebem ti ja državu u kojoj čovek plaća esktraprofiterski porez na platu koju u Nemačkoj ima fataljist što se voza na repu kamiona. Zato zapadni kapitalisti to i gledaju, pa daju KV radniku platu 200e. I jebem ti narod koji samo saginje glavu i čmari se šefu, onda glumi neku hrabrost po slavama i kafanama kenjajući protiv tog šefa, umesto da nekome jebe mater.

Divim se Slovacima, oni su nesposoban i lenj, ali prepametan i mudovit narod.

Moram da citiram jer se previse slazem sa svim navedenim.
    Pogotovo za Slovake, oni i Cesi su meni uzor kako bi mi trebalo da izgledamo i da se ponasamo

9. Najgora stvar koja nas unistava to je da imamo ljude koji boluju od side i prece da zakopaju u zemlju pare koje su zaradili nego da raspodele kvalitetnim ljudima kojima zaista treba novac, pa cak ce i da skrtare prema nekom ko bi dao zivot da brani drzavu i zaborave ga kao da nije ni postojao.Tako da kvalitetni ljudi na kraju ostaju bez motivacije i iseljavaju se sa ovog trulog podrucja koje je zatrovano Jevrejskim mentalitetom.Jeste da kod njih nema para ako nece radis, ali opet cenjen si po kvalitetima a gazda nije neki Jevrejin.Neznaci uopste to da nepostujes sebe ako postujes nekog ko ima kvalitete.I zato imamo i puno i kurvica jer se muskarci vode zastarelim mentalitetom da cene vise dupe neke starlete, nego li kvalitete nekog generala koji je znao da vodi svoju vojsku kako valja.

10. Najgora stvar koja nas unistava to je da imamo ljude koji boluju od side i prece da zakopaju u zemlju pare koje su zaradili nego da raspodele kvalitetnim ljudima kojima zaista treba novac

ако је ово истина, а не знам ни за један случај, онда јесте велики проблем.

11. Ti bukvalno shvataš šta pišem ja navodim kao primer sebičluka, mislim ima i drugih ljudi koji neboluju a veoma su sebični.

12. хаха Деретић будалица ХД

13. Jebeno se porodila kajli jenner pa nema no 20god fazon znaci aj kurac kim i sestre da ostare i odjebe ih javnost nego i ova taman kad krene da matori da je odjebu vec ce biti ova cerka novorodjena kurvica svuda i u krug nema kraja jebenog za nasih zivota

14. Kurvinska familija Armine.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.