Podijeli sa Vukajlijašima

1. https://i.imgur.com/6U5xJqN.jpg
    E stvarno danas ne mož ni rođenu ženu da daviš uostalom jel baš danas izašla vest da je dule bogdana očinski davio!

2. Brt, ako koordinatorka sigurne kuce salje poruku da moze, moze. Nego ova sama laje, nije na novinarima.

3. sta je ovo kakva ovo kola idu na mars

4. nije ovo valjda ziv covek u kolima?

5. sta se rposeravaju, sta ce im kola na marsu..sad im ne verujem ni na mesec da su otisli.kola putuju na mars, a mars je verovatno u paramount studiju

6. Za kog će mu stvarno kurca automobil na toj raketi? Počinjem sve više da tripujem da je taj Mask preterano željan pažnje.

7. Jel Pavlito prohodao, Gonzo?

8. Ajde što je prohodao (oko prvog rođendana), nego što bog ne može da ga stigne. Ima snage kao da se drogira, tripujem da će babama i dedama koji bi da jure za njim doći glave.

9. ako vide nekog da stopira na marsu pa da ga povezu.sto bi voleo da dune neka oluja da im slupa ta kola i napravi stetu

10. Ne idu na Mars nego u orbitu sličnu Marsovljevoj, samo malo više eliptičnu. Na radiju ide Bouvijev "Spejs Oditi" na ripit.
    Očekuju da auto ostane u orbiti oko bilion godina. Kažu ima kamere i da će pogled da bude loodilo.

11. Samo kuj će im kurac muzika u svemiru evo ne znam.

12. da se proseravaju.nece cvecanstvo daleko da dogura cim nam je amerika najveca sila.milion god hahah a nekad mase kakvo ce vreme da bude sutra.jos hoking da nam kaze kako je nastao svemir i to je to

13. niko da ti sedne u trolu, labo

14. Elon se izdrkava i svaka mu čast

Kontam da bih ja bio ovakav kreten kao on da imam pare

Prvo što drka ljude sa teslom jebenom jer im uzima pare ko nezdrav, drugo konstantno se šprda, prodaje ljudima jebene bacače plamena i kada su mu brze pošte odbile da dostavljaju ljudima nešto što se zove FLAMETHROWER preimenovao je jebeni proizvod u NOT A FLAMETHROWER, treće šalje jebenu raketu sa jebenim autom u jebenu orbitu čega već jer eto, da svira muziku, opaka reklama za teslu, kontam da je to prvo auto u svemiru, a?

15. Tehnicki drugi, jer je prvi auto koji je napustio Zemlju Lunar Roving Vehicle iliti Moon buggy XD

16. Kad vidim moon buggy na autoputu Beograd-Šid onda ću da ga računam u automobile.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.