Podijeli sa Vukajlijašima

1. srbinu da das milion dolara on bi kupio 15 stanova i to izdavao, od svemira bi svratio do intergalaktika mozda na BURGERE

2. srbinu da das milion dolara on bi kupio 15 stanova i to izdavao, od svemira bi svratio do intergalaktika mozda na BURGERE

+1389

3. srbi ne prastaju uspeh.

4. I pored svega oprcale su ga vec 2 plavuse za pare haha al kontam boli ga kurac i za to dobar je elon

5. Kako to mislis oprcale za pare?

6. ima prica nije drkanje, kad je bila svadba Elonu Musku, pa kao onaj pocasni ples dok je plesao sa zenom da joj je rekao na uvo: JA SAM I DALJE ALFA ILI JA SAM NAJVAZNIJI i PRVI u poredjenju sa njom, nesto u tom fazonu...nije drkanje.

7. Pa,oprcale si ga sve za milione prvo ona neka prvobitna zena ona je trazila i milijardu ne znam sta je bilo haha pa je onda krenuo na plavuse ona tululah iz westworlda plavusica grom satro nevina bila kad ga je upoznala u klubu odma se zaljubila hahah od nje se razvodio 2 puta oba puta je uzela milione i posle je prco amber heard nakon sto ju je iznabadao dep i nzm je l uzela ona sta

8. to je bilo sa amber heard ovom

9. svako ko ne vidi kakav je covek musk je naivcina

10. I nije startup studentarija elon musk pa se probio imali su njegovi milione muda neka small loan of a million dollars

11. Pa dobro milion je nista u odnosu na ono sto je stvorio. Da je meni otac dao milion ulagao bih u projekte procene ishoda sportskih dogadjaja po sistemu "ovo mora doci" i "haha vidi 1.2 na oklahomu daj jos i to da pojacam malo" .. Tako da bi ga svakako izduvao.

12. U principu ne gajim postovanje za razmažene narkomane

13. Ne verujem ni Musk da gaji poštovanje za internet forumaše.

14. Ma ne naravno pojeba on sam dosta nema sta..

15. Okej, pričamo o Ferariju koji je sportski auto i ti mrtav ladan kažeš da je startnost bitna za semafor? Kao, možda najbitnija karakteristika kod jebenog sportskog automobila je startnost.

Nisi uopšte skapirao ironiju u tom delu posta kada sam spominjao startnost.

A inače su investitori ovce, pa će da pljunu milijarde u projekte koji im se nikada neće vratiti. Važno da random batica na Vukajliji zna šta je prava istina.

Ne bi bilo prvi put da neko od investitora napravi ovce. Inače, bitno je da ti kao random batica sa Vukajlije znaš šta je prava istina. Nisam napisao ništa što nije već poznato ljudima koji malo prate čitavu priču oko famozne Tesle.
    I slobodno iskuliraj, nema potrebe da peniš, nisam uzeo tvog ćaleta usta nego jebenog Maska.
    Čitava poenta mog posta vezano oko Tesle, jer se i nisam dotakao uopšte priče oko ovog Spejs X programa, je činjenica da je to ko zna koliko daleko od pravog masovnog korišćenja jer se u svakoj državi gde je ovog trenutka veća zastupljenost elektro automobila to masno subvencioniše. Zato mi nije jasno loženje u tolikoj meri jer je bez subvencija sve u vezi elektro automobila preskupo i za razvijene zemlje i biće najverovatnije još neki duži period, a ne za mrtvu Srbijui njoj slične zemlje.

Zaboravio sam da ovde cenimo samo ljude koji crknu od gladi jer ih zanima samo opšte dobro, a ne i novac.

Jao daj ne seri leba ti, evo raspalakaću se.

16. Tesla 3 35k $ kosta. Ne kapiram zasto to random amerikanac ne bi mogao sebi da priusti.

17. Prilično sam ubeđen da zemlja koja bombarduje druge zemlje zbog nafte nema baš mnogo interesa da svet pređe na neki drugi izvor energije.
    Pa i on je pričao o postepenom spuštanju cena i omasovljenoj proizvodnji, nije jeo govna kako može odmah. Bravo, uspeo si da provališ da se neće to promeniti mnogo još godinama.
    Poenta je da on nije krenuo da se drka sa tim, to bi zaživelo mnogo kasnije.

A pritom i sa ovim igrarijama sa raketama doprinosi. Da li je ekonomski isplativ sebi i investitorima, baš me zabolje đoka.

18. Čitava poenta mog posta vezano oko Tesle, jer se i nisam dotakao uopšte priče oko ovog Spejs X programa, je činjenica da je to ko zna koliko daleko od pravog masovnog korišćenja jer se u svakoj državi gde je ovog trenutka veća zastupljenost elektro automobila to masno subvencioniše. Zato mi nije jasno loženje u tolikoj meri jer je bez subvencija sve u vezi elektro automobila preskupo i za razvijene zemlje i biće najverovatnije još neki duži period, a ne za mrtvu Srbijui njoj slične zemlje.

Ovde je kriva drzava, a ne Mask. On covek zamislio, stvorio. Za cinjenicu da drzave ne rade u interesu obicnog coveka nije Mask kriv.

19. Ovde je kriva drzava, a ne Mask. On covek zamislio, stvorio. Za cinjenicu da drzave ne rade u interesu obicnog coveka nije Mask kriv.

+1

Ne, Gonzo hoće da kaže da države zapravo finansiraju Maskovu zamisao da krene sa proizvodnjom električnih kola, ali da su ta kola daleko od realnosti jer će sada da prestanu da finansiraju i da podržavaju. Ili šta god.

Valjda su neodlučne da li hoće ili neće da pređu na bolji izvor energije, šta li. Ne znam je l' kapiraš Gonzo koliko je sve ovo smešno? I da, svima je zapelo da finansiraju Maska od kad je Tesla nastao.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.