U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Лабо, мађијо, сад сам прочитао дефиниције. Ко год ти је плус дао, јебо му ја матер
Hahahha
Što je najgore, tek sam sad provalio prošlu stranu i da me prozivao za minuse lol.
Nasmejao sam se Šalabovom postu. Kakav psiho ovaj labo krv ti jebem.
Ahaha zamisljam, ajkula brt el mozes da bijes jednog sto mi daje minuse na vukajliji
Al pazi koga je on pomenuo da će da zove zbog minusa.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/kriminalni-klanovi-u-srbiji-7-zoran-ajkovic-heroin-preduzeca-u-stecaju-a-dokaza-jedva/e083s7n
cak ni on ne bi slikao klinku u hitnoj koju vode na ispiranje i delio sliku uz komentare tipa-sramota, dal joj zna otac sta radi
labok ko je to uradio?
thilmo
pa šta fali tome, ko joj jebe majku alkoholicarsku trebo si je još popišat tilmo
labok nemoj misliti da branim tilmu ali nije ništa loše uradio jbt nije ismijavao invalida, bolesnika ili retarda nego pijanu devojku to mozes da biraš ko je jebe što se prepila ko stoka
https://www.instagram.com/p/Bfb2uIBHeZi/
Video
Odlican
Video iz fazona gledao sam ne video rekorder
Koliko je otuzno bilo gledati veceras mucenog Seselja u sta se pretvorio. Obradovic mu bukvalno i doslovno pomerio buljson. I pored toga sto se zna da je Seselj oduvek americki spijun, imponovalo je gledati ga kako niko ne moze da ga dobije u polemici. Doslo je do toga da ga glupavi Bosko pomera kao pijanu klinku.
EDIT: sad procitah , lepo reko covek jedan:
Pa bilo je uterivanja kurca sa obe strane, fasovao je i bosko za 2016-u
fasovao kurac, Seselj samo vice ti si lazov, ti si lazov, kakv jebena nemoc, a ovaj glupson mu se smeje u lice
A i ja nasao sa kim da komentarisem
1. peder, apsolutni imbecil, bugarin, moron, dijabola, glupak, budaletina, neopisiva neznalica i ponavljac prvog razreda osnovne skole
2. Seseljev glasac
Biram jedan. Manja sramota.
Totalno nebitno za pricu
Sad sam pustio
Bosko odma krenuo djonom prelijepo