Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Na samom kraju ga je unistio
Voditeljka preljepa
A jebi ga napisao sam ti na cetu tamo
Seselj je slizavanjem sa Vučkom pogubio argumente da se brani
Napadati i dalje moze dobro al da se odbrani nema argument
A Bosko ume da napadne a politicki mlad nije jos zasrao i krao da ovaj ima za sta da se uhvati i kurac
On je argumente izgubio kad je pricao sa drvetom na farmi I kad je vodio diskusiju sa macom diskrecijom
A dobro ne mozes tako gledati
Bolje da uzme 50 k evra od Farme i Parova nego da dobija pare od Vucica da cuti
ne moze brt, nema nicega vise u njemu, sve je ponistio... sta ce on da kaze naziva Boska ljoticevcem I izdajnikom, ovaj ga pita a kad smo ti organizovali skupove podrske za Hag jesmo onda bili Ljoticevci, nema sta da bekne jednostavno...
drugo Bosko mu nudio saradnju, sakupljao pare I potpise za Hag, rec mu ruznu nije rekao.. a ovaj prvi poceo pre 2-3 godine da proziva, kapiram isto biracko telo I to, Ali nije u redu Seselj ispao govno i evo gde je
Seselj je imao zicer politicke scene
Da je dosao iz Haga i haos napravio do sad bi ga proglasili za sveca ovako je bas ispusena mustikla
Hahahah evo cacnuo ga u prodate izbore
E od kad Bohor to prica
Bohor > Bosko
Seselj je imao zicer politicke scene
Da je dosao iz Haga i haos napravio do sad bi ga proglasili za sveca
lepo upakovana prosta istina, onakva prilika da potpuno poremetiš političku scenu i pokidaš na izborima preko noći se desi jednom u pedeset godina i iskoristiš je za kurac
inače umirem
https://i.imgur.com/erYxpym.jpg
Hahaha
A inace vucic mudo je sredio da ga puste iz haga pa ne ide to tek tako, i sta sad treba da oprca sina svog koji ga je spasio ne ne
Lol za stevču.
A to sam i ja pomislio, vučko ga pustio iz haga al ne sme da pisne. Barem tako izgleda.
Nego, juče u sbb-u čekam red da platim kablovsku, i ona što naplaćuje kaže da može potpuno besplatno, bez ikakve obaveze, da im doda još 20 kanala. I brate niko niko nije prihvatio hahah, kolko je narod naplašen suce ti jebem.
Neka baba kaže, samo da se izvuče, imam si ja dosta kanala.
Neki lik kao zapisuje pa da razmisli i ona mu diktira, 20 dodatnih kanala besplatno bez obaveze ahahahah.
Hahaha radjarde jebemti
Besplatno mesec dana pa ti posle stigne racun od 10 hiljada neka neka hvala lopovi su to
najtačniji sajt za vremensku prognozu je yr.no
pre 10 dana su napisali da će biti ove nedelje ledeni dani picke materine ladno itd a ovi sa hidrometeoroloskog kao 10 stepeni, daleko od bilo kakvog minusa i zahladjenja. pre 5 dana ulazim na hidromet zavod i kao zahladjenje plavimeteoalarm ili kako vec koje sranje haos, led, umiremo, ledeni dani. nemaju pojma s prognozom nerviraju me u kurac, sto samo ne bi iskopirali od norvezana, glupi su u kurac
Ta je najtacnija. Cuo sam na vise mesta.
Accu weather jebemu majku ne zna sta ce biti u naredne tri minute
https://www.facebook.com/npusrcu/videos/vb.1849791815236233/2061267180755361/?type=2&theater