Podijeli sa Vukajlijašima

1. https://vukajlija.com/2012/35961

udarila me nostalgija na ovu definiciju

2. nadji terapiju koja ti odgovara to ti od srca zelim imas opasne ruminacije

3. Vučko drami na Rtsu vidim

4. kakav jadni bolesnik i upisanko

5. Onomad smo pricali kako fejsbuk izbacuje reklame nakon sto pricas o necemu.

Slusa aplikacija u pozadini konstantno ako vam je ukljuceno da ima pristup mikrofonu. Instagram recimo sigurno, trigeruju se na neke fraze, snime razgovor, enkriptuju i salju, a posto je sve to fejsbuk, posle kad otvoris fejsbuk izadje ti reklama.
    Tako da, ako vam se desilo, ne cini vam se. Ako pricate engleski jos je cesce.

na androidu je verovatno i jos gore jer i ako iskljucis fb, ostaje ti gugl koga ne mozes.

6. Ima nesto manje energije nego pre pet godina, 9 slobodnih dana za pet godina, fino fino

7. sinoc lezim bolestan i uzmem iz dosade da citam ana rs najgore dejtove ikada.....au kakvih slepaca od likova i psiho tipova ima hahah, mada je jedno 80% u fazonu tamo JURIO ME 3 GODINE PA SAM SE SAZALILA kao m,nogo su bitne neko ih juri, ili bilo mi je dosadno samo cuti, nijedna uglavnom se ni ne zapita dal je i ona malo dosadnjikava i nezanimljiva pa zato, nego odma lik je jadnik....

i preko 75% su ribe kojima je najgori izlazak IKADA ako su one morale nesto da plate....kaze jedna imala nekog lep zgodan uspesan MEDJUNARODNO priznati umetnik, koji je naravno jurio par godina, i vodi on nju na vecere, jedu piju sve on uredno placa al joj jednom trazio na benzinskoj 5 eura da dospe gorivo, jer je naravno i vozio i odzvozio, u prevodu mozda joj je govorio alo mozes i ti slobodno nekad da obrnes turu pica nije problem, i ona kao pa fuuuj sta ce mi neki bednik da ga izdrzavam

u svakom slucaju citajte mnogo toga moze da se nauci, i o slepcima pacenicima muskarcima i generalno kakve su devojke

8. ne razumem da lik na prvom sastanku kad sednu na pice nece da plati ili plati samo svoje.....al ono gomila komentara je ako riba uopste ista plati JAO AJME NAJGORI IZLAZAK IKADA....kao mora se jer je musko...pa ajde onda da se mora da ti lizem prvi sastanak sise jer eto to je od sad novo pravilo da devojka mora da daje

9. Sta ces kad je tako napravljen svet mora muskarac da bude muskarac i vodi rec ako ne vodi normalnk da je dosadan nisu devojke u nikakvoj obavezi da prave zabavu. A za placanje na prvom izlasku ne znam kako drugacije ako neces ti sve onda je to valjda signal da ste samo drugari. Drugo je drugaricu cascavati to nije nikakva obaveza cak je supacki.

10. Ako ima neka aktivna tema reci pa da ja i eru uletimo kao varvari da saljemo slike mrt ih ljudi da sejemo strah i trepet

11. I daj link bas za tu situaciju za dolivanje goriva da pogledam ja

12. kolko preizmisljenih prica ima o sastancima kako su one sve placale hahah, kako je do jaja ova ana rs

13. Evo i mog bisera :
    Izađem ja pre par godina sa jednim etf-ovcem (on godina : 28 ) na kafu .. Pričamo onako, upoznavanje, priča mi kako radi dva posla privatno, i zaarađuje 1 500 e mesečno, i da je zadoovoljan. (ja student-nezaposlena)
    Pitam ja njega sa kim živi (pošto nije iz Bga), kaže on - sa dve cimerke. To mi bi onako malo čudno, muško sa tolikom platom, a živi sa dve devojke. Pitam ga onako bzvz, pa kako je živeti sa dve devojke, kaže on :
    "moj utisak je da vi devojke trošite puno toalet papira" :shock: i "svaki drugi dan mi traže mob da pošalju jednu poruku, nikad nemaju kredita" (ja se mislim, koliko je to para, 50 din mesečno?! )
    I tako se mi ispričamo u Grinetu u bašti, kad dođe račun 360 din dve kafe. Stoji kelner, on gleda u mene ii kulira, ja šta ću, platim.
    E sad kreće komedija : daje on meni njegov deo, i to stavlja na sto ispred mene sve sitan novac :shock: ređa na sto 10 din, 20, 30 din.. 150! Mene blam, zveckaju sitni novci ! I "nemam više sitno, ostaću ti dužan 30 din!" I tu gomilu sitnih para u kovanicama i papiru mi stavi na sto, ništa, uzmem ja taj novac, a u sebi samo što u zemlju ne propadnem..

Od drugarica dobih grdnju : zašto nisi rekla da ideš u wc pa pobegla?
    Nije to moj stil da bežim, ostadoh do kraja..Al više mu ni na sms nisam odgovorila! To je bio prvi sastanak i poslednji, i od tad se ne poznajemo.

Muškarci mogu da imaju svakakve mane, al kad je neko stipsa, Kir Janja Piroćanac, to je nešto najgore :evil:

14. More ja sam jednom zaglavio na nekkm forumu, tema je bila ona bolest kad ne smeju da izadju iz kuće, f i neki broj.

Brate mili, kakvi su to fleševi, pa neka treba da izadje sa momkom prvi put, ovi je svi bodre. Zajebana boljka baš. Ko bi rekao da im otvoreni prostor toliko muke zadaje, a ovako su normalni tj nisu ludaci i to.

15. Ovo za cimerice nije izmisljeno ali ovo oko kafe na dalje sve izmisljeno do detslja. Pa nije problem u deset dinara za poruke nego je hteo reci da nikad nemaju. Najbolje da se zali e bas nije uredu 50 dinara mesecno mi oduzmu pa se jada da mu bude lakse

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.