Podijeli sa Vukajlijašima

1. Meni se cini da niko zadnjih godina ne pominje bacanje soli. Mozda misle da uletimo klizeci u EU.

2. Ти Фапови 16 20 и даље су у функцији Курде, само њих неће да сликају за Дневник и Београдски хронику. Вероватно баш ти исти којих се ти сећаш.

3. Ovo na slici je bre koliko vidim nešto što je zamišljeno za privatnu upotrebu, reda "Da kupim i da čistim sa tim avliju, jer je velika, veća od komšija Živoradove"...

4. Вјероватно су велики прошли, е сад ови мали одржавају гомна проходна :)

5. Кад наиђем на тако неке маторе клипове наших ''естрадних умјетника'' унапријед знам ко их је аплоудовао :)

6. Kako imala ružne listove Dara, onako stubaste... :(

7. Često odem na neki od LiceKnjiga profila nekih od mačo "estradnih umetnika", tipa Švrako Polumenta, Švepsi Stojan, ili Aco Pederović, gledam komentare ženskih i u momentima kad se ne pitam "Ima li koje normalno žensko suncetijebem?", pitam se: "Zašto ne već jednom ne legalizovati prostituciju u Srbiji - toliko bi toga lakše i jednostavnije bilo?"

8. овај лик је велики краљ. кацам чуо да неће дигра наредну сезону у некој серији истог тренутка сам је угасио. а био један од чак 5 главних ликова. јебе много. роберт шинан се зове батица.
    http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/599949_10151342456766477_479592130_n.jpg

9. бежи ДАвиде у курац, заклони ми ову азијску лепотицу што сам окачио

едит: И то си окачио некаквог лика.