Podijeli sa Vukajlijašima

1. Hajde leđa, to može odoka, ali kako si imao vremena da joj izmeriš obim bicepsa i tvrdoću grudi bez kontakta ne kapiram... trsio si ti, samo te blam da priznaš!

Čuti, Brus, trsila je ona mene... lololo

2. Sad se setih necega. Mi u Zejtinliku u Solunu i pita jedna zena deda Djordja: ,,Zasto je Apis sahranjen ovde, zar nije on izdajnik srpskog roda?"

Djordje odgovara: ,, Apisa je ubila politika, a to da li mu je mesto ovde... naravno da jeste, Srbin je. "

Odusevio me covek.
    Ostavismo zastavu tamo, sa svim potpisima, lepo ce biti jednog dana kad se vratim da je vidim...

3. Sad se setih necega. Mi u Zejtinliku u Solunu i pita jedna zena deda Djordja: ,,Zasto je Apis sahranjen ovde, zar nije on izdajnik srpskog roda?"

Djordje odgovara: ,, Apisa je ubila politika, a to da li mu je mesto ovde... naravno da jeste, Srbin je. "

А ко је тај матори, ради тамо, или шта? Па јесте, лепо јој је одговорио. Јадан Апис најеб'о од стране оних које је довео на власт...

4. јеботе враћам се кући и трипујем, шта ако како наставим ода се укрштамо и како ће нестати плавуша чистих са планете, и нестаће црнка, црнки, и постојаће само бринете које вуку ка светлом, бринете које вуку ка тамном, и оне чисте бринете, и кад буде таква генерација, она кад се буде укрштала бог зна који ће курац испасти, и кад се та наредна генерација боја косе буде укрштала шта ако испадне зелена нека, неки курци се сјебу и паф зелена? Имаш зелену боју косе и кева те фарба у ту неку браон боју косе док си клинац да не изгледаш ко дебил, јер то није ин, и шта рецимо ти пустиш ту зелену косу и не јебеш? Неће да ти да пичке ни једна и ти си дебил!

5. укрштам ја пуно?

6. Reci davis se , i ovaj lik u smeni, tj on treba da te spasi
    http://youtu.be/lTHT5xUEC6o

Realno, bolje da se udavis

7. realno,druga opcija ti i ne preostaje.dobar lik,pouzdan.

8. Na zrenjaninskom bazenu se dečko davio i već potonuo na dno, leži ne mrda, a debeli Meho ''spasioc'' mu gura neku letvu da se ovaj uhvati. Kreten se preko veze zaposlio, a ne zna da pliva. Ovog davljenika spasi keva od mog ortaka (inače učiteljica) koja je dovela razred na obuku. Ispumpali mu par litara vode, pukla plućna maramica, par dana u komi, ni sad nikom nije jasno kako je preživeo. A Meho ostao da radi na bazenu.

9. не зна да плива, а ради као спасиоц? човјече...

10. Pa ima čoek letvu, jbg...

11. ај да добије преко везе посао у државној администрацији, то је свима јасно и богоугодно, али спасилац? Одрао бих му дебело дупе, и њему и ко му је дао то.

12. Radio je dugo godina kao ekonom na Proleterovom stadionu, i tamo skontao ljude iz uprava kojekakvih. Bilo koji Zrenjaninac ako je stariji od 30 godina, mora da ga zna.

13. super su ribe.clanovi okultnog blek metal benda iz male krsne.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.