Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://youtu.be/QNWKTzuJi6g
ал ово делује добро.
Sviđa mi se. Dobar je Malagurski.
ENIGMATIK VIMIN!
хаха коментар на ово слејерово:
Upravo sam došao da nešto više podataka o ovogodišnjem The Most Fest-u, pa reko da obavesti i vas, možda ima zainteresovanih...
- Предгрупе
- Плави Оркестар
- Тони Цетински
- Бјесови
Субота, 20. јул :
- Предгрупе
- Кики Лесандрић и Пилоти
- Хладно Пиво
- Hipnotized
Ko voli, nek izvoli... Svi ste dobrodošli...
vejve, a gde je to?
E sad ti troluješ...:P
Pa zna se, u Bajinoj Bašti... Preko dana je regata, a uveče ova fešta... :)
oću i ja na regatu... :D
da li mogu da učestvuju i maloletnici? xD
Može ko oće... Samo nađi čamac il čime češ se spuštati... a možeš i da platiš splav - spuste te, imaš piće, imaš ranu, al treba da izdvojiš 50e... lolol
Ide moj šurak sa društvom. Mene neće da vode, kažu da bi potopio splav...
A ti dođi, naći ću ti ja nešto... :)
- Тони Цетински
- Кики Лесандрић и Пилоти
- Хладно Пиво
KOLIKO ODVRATNOSTI SAMO U PAR REČI. DOBRO NEMA I CVIJE OĐE
stvarno, što ne dovedu nekog narodnjaka? :)
Jbg, tebi se ne sviđa... Šta da ti kažem...
Meni je sasvim OK, a pošto zadnjih 6 godina idem(svake godine različite grupe), znam da nije sve ni u muzici, bude tu još mnogo dobrih stvari... ako me razumeš
razumemo, vejve. znači ti svake godine na regati privodiš kajakašice iz svih delova sveta... zanemljivo :)
ima dosta zavučenih komadića plodne zemlje uz obalu, a može se prići samo kajakom... zgodno za posaditi štogod :)
a neeeee, KAJAKAŠICE NIKAKO!! Samo njih ne... Da znaš kako one izgledaju (pogotovu ove iz drugih zemalja gde se ozbiljno trenira - Slo, Ger, Cze...). Užas! Ja opet ne mogu da zamislim da devojka ima leđa kao ja, ili pak šira, biceps obima 35, a grudi k'o kamen... Meni je to ko da sam muškarca našao...
ahahahaa... pa dobro, novinarke, turistkinje... x)
http://etrafika.net/vijesti/zanimljivosti/16408-znate-li-ko-su-licnosti-u-koje-gledate-dok-igrate-karte?fb_action_ids=10201221855246260&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210201221855246260%22%3A124058704470864%7D&action_type_map=%7B%2210201221855246260%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
Hajde leđa, to može odoka, ali kako si imao vremena da joj izmeriš obim bicepsa i tvrdoću grudi bez kontakta ne kapiram... trsio si ti, samo te blam da priznaš!