Podijeli sa Vukajlijašima

1. hahahahahahah
    i sa minimalcem da kupiš stado. pardon, harem :Š

2. sa ljubavnom rupom.

3. Kaкав је ово змај од човјека.

4. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946499_673887949304480_1210754683_n.jpg

BH Beer Fest 2013 MAIN STAGE: Zabranjeno Pušenje Hladno Pivo S.A.R.S. Inspektor Blaža i Kljunovi Osmi Dan Galija DJ STAGE: Fakir Vladimir Aćić Speaker Humpin MOTO STAGE - MK "Bijeljina": 357 Bandx Gnijev Anđela

5. Јеботе Сејо само што сам јео!!!!1

6. јебене балије матер им јебем и после се чуде што их цео свет види као кољаче и болеснике.

7. Kako mi idu na kurac ovi konzervativci i fundamentalisti, kao smeta im globalizacija i sve, a jebote tamo snimaju sa smart fonovima, mršukurac.

8. хахаха колко добро

9. jebote, ovaj spejs geto.........

10. ahaaahaahaaahhaahahahahahah kakva legenda! ahahahahahahahaah ne mogu da verujem kakav pajser

11. Dolazi Cokula kod časovnicara i kaže: -Možete li da mi date rezervne baterije ove su mi se pokvarile. Časovnicar: - Ne radi vam taj sat na baterije nego na navijanje. Cokula: - Ahaaaaaa hvala! ZVEZDA, ZVEZDA!

12. Manijače, idukurac hahahah

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.