U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
juce sedim u parku pijem pivo,gledam na nekom poljancetu neke budale nesto masu,nije bas sinhronizovano.nije joga,nije tai ci,pa koji li je kurac.onda su poceli da se marisu i lome.tada sam shvatio da bas i nije pametno da buljim.
Moja bi pogrešila garant...
http://youtu.be/oMWxKYtV3TU
http://www.youtube.com/watch?v=WDBZr4ie2AE
jebem ti sve, žao mi psa
dokaz da su panduri svuda pickice i glupi ko kurac.
Koliko sam popizdeo sad, nije realno... K'o mog kera da su ubili.
Lakše bi mi bilo ubit čoveka nego kera.
удариЈо брат на брата
pas najmanje kriv jer teo da odbrani gazdu koji je jebeni idijot što rešio da snima događaj a kapiram da ga panduri već upozoravali da to ne radi. jebeni crnci amerikanci uopšte i njihovi ajpodovi šta već. jebao ih kanal na YT. tako mu i treba. crncu,ne psu. svi psi idu raj.
da taj lik nije to snimio,ne bi sada imao mogucnost da iskazes svoj cenjeni komentar.koji je moram priznati glup i koji je promasio poentu.
edit:poenta je u policijskoj brutalnosti,a ne u tome ko sta snima.
mislim da sam baš uboo poentu,ako me kapiraš. s pandurima nema rsprave, pogotovo ne u usa. crnja tero kontru, snimao događaj, drkao pandure, normalno da će da ga iscimaju. i ne govorim o autoru ovog snimka, već o liku koji je na snimku.
svi psi idu u raj.
Имао сам ротвајлера, обожавао га ко члана породице и тврдим да се не бих смирио док не убијем пандурско говно.
svi psi idu u raj Lestat
svi psi idu u raj.
zasto je autor snimka bolji od crnca sa psom?
držao se po distanci, nije smarao pandure.nije se mešao, samo je snimao čovek sa distance. ali ne i crnja.
edit: svi psi idu u raj
cekaj sada?zar sam nisi rekao da je poenta u snimanju?kako glupi ameri snimaju sa njihovim ajkurcima sve?isto je radio autor snimka sto i crnac.nema razlike,vec ovog prvog nisu videli.snimak je snimak.mogao ga je i sa 50 metara snimiti.ako je zabranjeno,onda je zabranjeno.autor snimka odlazi na robiju,jebace ga nigeri u tvorza.isto kao da je dosao snimatelj lokalne televizije i poceo da snima...jel bi ga ubili panduri?ne bi,on je novinar.a na snimku se vidi jos jedan covek koji snima.zbog snimka ubiti pasa je malo previse i glupa pandurcina je to uradila.dodjes,udarsi crnji cusku,oduzmes mu telefon,obrises snimak i posaljes ga mami.nes potezati pistolj.
o brate...ajd sad laganeze...ovde je STAV u pitanju. Nigga with attitude. Raširio se ko lepezan golhub ovde, nadrvio kobas na 10-tak metara od pandura, boli ga paja. čak se i nonšalatno razbacuje dok ide prema njima, kontam da im je i dobacio nešto.
sad razumem ja tebe, brutalnost. to stoji. al da se držao po strani i snimao sa neke ae da kažem bezbedne udaljenosti, misliš da bi se stvari odvijale ovako? sumLjam.
edit:
vrzino kolo. da nije snimao, pas bi bio živ i zdrav. ovako, imamo snimak pandurske brutalnosti koja ne bi došča do izražaja DA NIJE SNIMAO
tako je isto mogao da dodje kamerman sa televizije i da snima,oni bi ga terali,on bi se vracao i ne bi mu smeli nista.ne znam koji mu je motiv za snimanjem,mozda je hteo da snim policijsku brutalnost,mozda mu hapse kevu i caleta,mozda je jednostavno glupa crncuga...
e,al kamerman je profesionalac i to mu je posao, verovatno bi se posle upozorenja držao po distanci. ali ne i ovaj crnja koji je jednog lepog dana rešio da prošeta psa i usput snimi neku pandursku akciju u GRO planu da bi se posle kurčio pred nekim bičarkama iz geta:)
Спикин ов д пандурација:
http://www.ilovenovisad.com/2013/07/02/danju-policajci-nocu-kriminalci/