Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Спикин ов д пандурација:
http://www.ilovenovisad.com/2013/07/02/danju-policajci-nocu-kriminalci/
http://youtu.be/QXLzv2HXFzg
sada mi jos reci da novinari nisu dosadni i da se ne trpaju svuda i da uvek slusaju upozorenja policije.da mogu hapsili bi,samo da mogu da snime.
to za pandure reketase je vec normalna stvar po gradu.kradu na svakom koraku,otimaju,klasicna samovolja.
Samo što ker napda policajca, jer ker ne zna da mu gazdu hapse jer je kreten kurčeviti, već jadan misli da oće dubiju gazdu. I tako ker najeba zbog gazde invalida. KOji kurac jebote?Dvadeset policajaca, naoružanih do zuba hapsi nekoga. Znači nešto što može biti opasno, a ti ideš da snimaš.
u filmovima da, mirođija u svakoj čorbi, jure pulicera i neustrašivi su kad je priča u pitanju, ulaze u zapaljene zgrade i snimaju bebeu kako gori u krevecu. U RL sumnjam. kati pandur kaže STAND BACK,SIR, ti stenduješ bek i ćutiš. Osim ako si retardinjo i ometaš pandure u njihovom poslu. Onda najebeš onoliko koliko je taj pandure raspoložen za zajebacncju.
A kod nas su suspendovali dav pripadnika specijalne jedinice jer su postoji sumnja da su bili saučesnici u silovanju.
svi psi idu u raj..
i ja to kaem vidro
nikada nisi video kako se snimaju protesti i fajt pandura i protestanata?ili kako se neko hapsi,pa kamerman se u facu unese,a panduri mu kao ne daju da snima.ti si srecnik.
čovek, skrenuli smo s teme. ne radi se o novinarimakamermanima, već o ovome:
pri tome si običan civil.
možemo do jutra da teramo ovako:)
Jebeš i crnju i njegovog psa. Nek crknu, što nije pritvorio malo prozor, ili bolje dresirao psa. Ajde mrš.
http://www.youtube.com/watch?v=JSeuDDzjIB8
ne,ne slazem se.ako moze kamerman da se kurci i da ne najebe,onda ne treba ni glupi crnac.sve u svemu,bas smo se iskenjali :)
Crnja kriv, žao mi psa jer je glup i nije znao šta se dešava pa je krenuo da odbrani gazdu. Psi lojalne životinje jebiga. Panduri gamad isto, ubio je lik kera samo jer mu se moglo.
Koji vam je kurac? I ja bih ubio kera, koji kurac napada pandure? Šta, treba da pustiš da ti raskomada ruku životinja? Ajde beži u kurac. Vlasnik je trebalo da ga zatvori bolje ili dresira bolje da kad mu kaže da odjebe, da odjebe.
Ma šta da mu raskomada ruku si realan. Jeste kriv crnja za sve što se dogodilo, ali nije bilo neophodno da ubije kera pandur.
EDIT: I još ga je 4 puta upucao hahaha.
Pa dobro, možda je mogao da ga ispresavija pendrekom.
KUPITE MAČKE I NE KENJAJTE.
Taj rad.
kreni ti štapčetom od 35 santima na jebenog odraslog rota. oćeš kurac. dum dum i ćao će. jes da je nepravda,al jebiga, kapiram da bih MOŽDA, ali možda i ja tako odreagovao. ne znam. ZA sam kad je u pitanju prekomerna upotreba sile kacu krvoločne životinje na tapetu.u fazonu, jebe mi se da reskiram parče kože ili nekakvo trovanje zarad humanosti kad su moja muda u procepu. a pritom sam i pandur, lol!
i da ponovim, svi psi idu u raj.
klip je dokaz da su crnci, psi, panduri i amerikanci glupi, nista vise od toga.
Crnac je glavni krivac zato što se kurči, ne zato što je crnac nego zato što je glup ko crnac. A ovaj pandur što je upucao kera za njega je diskutabilno, mislim da nije morao da potegne pištolj, ali imao je sva prava da to uradi. Ker nije ništa kriv normalno, životinja, instinkt, jebiga.
Hahahahaha to je to.
A brate Manijače četir' puta ga upucao, tol'ko puta ne bih lava upucao, kamoli kera.