Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
sto lazete?
pa kad si ga vec upucao jednom, bolje da ga overis nego da se muci zivotinja. kapiram da bi ga neko od vas vodio na operaciju posle prvog metka, pa eto cisto da vam ne padne dodatna glupost na pamet. trositi pare na operisanje psa pored silne bolesne dece? zasto da ne.
lav i uopšte zveri su najzajebanije kad su ranjene. dobro razmisli dal ne bi sasuo ceo arsenal u nj.
Nemam pojma, ne bih ja potegao pištolj.
EDIT: Ma serem za lava, njega bih roknuo, ali ovaj ker je 5 puta manji.
čeka se fora sa laušom
pritisak koji vrši stisak vilice rota je najveći do svih pasa, osim hijene. s tim što rot kad krvnički zagrize nešto, nema šanse da pusti, jer mu se vilica zakoči u tom položaju po difoltu, kao da ima nepovratni okidač. samo pajserom može da se odvoji ili da budeš uporan, pas da pusti sam od sebe, ne može, fizionomija vilice mu ne dozvoljava. majkemi.
edit: zamsili sad zver od 45kg kako trza i cima glavom dok te drži za podlakcticu. jebeno.
Matori, kad bi svi ubijali kerove kad ih napadnu ne bi ostalo kerova.
i ne treba, koi će nam kurac takvi kerovi.
Branio gazdu, mislio da će da ga siluju lololol. Šta on zna da mu je gazda idiot.
e, pa to je ključna reč brate. gazda mu je idiot. i na to se svodi ovaj klip u suštini. ne branim pandure, ali imao je sva prava da uradi ovo što je uradio. sad što je se to smatra prekomernom dozom sile, to je ipak individualna stvar. plus, lik je pandur, boli ga kurac da se cima s džukcem. i nije odmah pucao, vidiš i sam. jebiga, pas nije popuštao odlučan da odbrani crno govedo.
Gazda je retard, ako ćeš da imaš ovakvog psa, red je da ga dresiraš tako da kad te hapse i kažeš mu da sedne, on sedne, a ne napada policiju.
Jes glupa pička crnjo, to smo se svi složili.
Брате због оваквих морона је устаљено да су црнци нижа раса, надам се да ће овог свеже сишлог са гране бабуна да јебе у дупе цело аријевск братство у затвору јебем му матер ретардирану. Да су њега упуцали не би била штета јебем му матер дебилну. Јебене црнчуге, добри су само да беру памук и свирају.
А полиција је оправдано пуцала, напао га кер, јебига није ни он крив а ни кер. Треба овога дегенерика малоумног да оптуже.
Da, da, to je taj bunt, samo ti snimaj, majstore, nadam se da će te jebati negde. Jadan pas.
hahahahaha kolko smo iznapušavali crnca lol. baš smo rasisti
au
nisam video klip niti citao sta pisete,pa sam ono napiso,sad vidim tek i podrzavam protivnike nasilja nad kerom
Ne treba se pitati da li je pandur retardiran ili da li je gazda retardiran, treba se pitati "šta bih ja uradio da sam pandur i da me napadne rot čoveka koga upravo hapsim".
rotvajlere mrzim skoro jednako kao i oni mene
Džaba, ja ne bih imao srca da ga upucam.