Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nas Hrvati mrze svuda jebote. Bio sam u Nemačkoj na odmoru, vrata na vrata u zgradi porodica iz Hrvatske tamo godinama hahahah neki popreki pogledi i te neke fore dok ja nisam u dvorište zgrade izašao bez majice ko ikonostas i za tu priliku skinuo za u kola na planini na Jelici
    Nisu decu pustali na ljuljaške više dok sam ja bio tamo

2. знао сам да си човјек а не тко нас бре завади сад ћу да ставим капу на главу само да могу да је скинем

3. Hajd sto vas mrze nego vas gledaju ko nizu rasu. Zbog cajki i svega toga sa gadjenjem pricaju o vama.

4. Ovo je provjereno, u drustvu sam sa hrvatima cesto

5. Nisi u pravu. Kakve cajke pa oni više vole Cecu od mene. Smatraju nas luđima i ono varvarima ubila ih Eu utripovali su da su svi sa dvora pa fini i iznad nasilja a mi u njihovim očima koljemo viljuškama zarđalom
    A mržnja odakle potiče je duga priča jbg samo ću reći koliko god neverovatno zvučalo ima sporta baš dosta XD

6. Mada je ovo generalizacija čista.
    Al fazon ti je da npr Šiptar kad te mrzi on bi te zaklao što je ok nema tu šta a Hrvat kad te mrzi udario bi te kišobranom taj neki odnos dosta su velike pičke rekao bih

7. a Hrvat kad te mrzi udario bi te kišobranom taj neki odnos dosta su velike pičke rekao bih

Hahahaha tacno tako

8. сматрали су нас штакорима много пре еу, зато што су њих окупирали господа са бечког двора а нас хорде из азије

9. A kurca mu, reci tu priču duvajte ga mi smo kolonija Bečlija mi bogati vi govno

10. I ne znam, mislim da njih izjeda komplex jebeni prejako ko da su u nekom grču i imaju barijeru zbog toga.
    Vredno poštovanja imaju Crokapa i evo sad Modrića nema čovek za šta da se uhvati mada oni svakako više mrze Đorđevića nego što gotive ovu dvojicu

11. Koj kurac pišem o Hrvatima u 3 jebem ti
    Komad bebo tebe volim to znaš oduvek

12. Комад препичка

13. Samo iskompleksirani bednici mrze po nacionalnosti,iole zadovoljne sobom ljude ne zanimaju takve price.

14. Jevrejska požuda
    pozdrav,ja sam Aleksandar,upravo sam se registrovao jer sam bukvalno "kopao" po internetu i googlu za informacije o filipinima i nasao ovaj divan sajt i vidim da je dosta nasih ljudi bilo tamo

Poyy imenjace, 2 godine sam radio sa filipincanima i ja sam bio u Manili na 2 nedelje poslovno i po povratku sam cvrsto odlucio da nikada vise u zivotu ne krocim na tlo juzne i jugoistocne Azije niti zelim da ista imam sa njima. Narocito sto se tice podkontinenta, iako fizicki gledano cave otalen znaju da budu besne prepicke. Ali samo fizicki.

Drzi se Evrope i Severne Amerike i ne kenjaj previse. Sve najbolje.

15. Александар је пронашао сродну душу људи, преко интернета. Пустите човјека диде на Филипин, свакако би ишао негдје, није луд да остаје у Србији.

16. Ako ne zakaci denga groznicu ili dizenteriju onda sigurno oce njenog caleta, pa ce morati da predje na katolicanstvo i da plati mladu :)

17. А ко да је лоше прећи на католичанство. Чува те западњачки лоби, будеш богатији и просперитетнији у сваком смислу. Нису џаба Срби из Херцеговине масовно кроз историју прелазили под папино окриље.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.