od 5 devojaka 2 ne umeju da se naguze nego bude onaj polu krug sve iz jednog komada ledja i dupe, jedna se naguzi onako prosecno nit se izvije al nije ni polu krug, i dve znaju bas da se istrce max....to je omer sto se tice toga
Karleuša može postati heroj ako zakaže lajvstrim pičke sa istetoviranim mladežom istovremeno kad je i poseta Putina, kapiram da će tako delimično da minira dolazak botova u Beograd.
a kako je dusku sad, gleda u onu njenu sliku picke i pokusava sam sebe da ubedi kako to nije njena picka, kao ma stvarno nije ovo levo krilo malo vise visi nego kod moje jece i nagovara sam sebe da ova stvarno ima neki mladez na njoj
Ahahahahahah kakav predivan dan za ceo Balkan, ok nije za JK i Disko Sosidž, ali to je prihvatljiva žrtva. E zaaatooo treba selebritiji da postoje briga me kolko oktava vam je raspon
није увијек лако али је увијек лијепо бити србин срећна православна нова година свима који славе хвала ти огњене бог ти дао среће јелена те никад заборавит неће
daj link za to hahaha
ma pusi garant vrhunski....a i da ne ume da se jebe nesto specijalno, dovoljno samo da se dobro naguzi i sta ti treba vise
Samo da ne pravi srp od kičme kad se naguzi i meni dosta
nikad nisam bio ponosniji sto mi je on zemljak
dal je brate iko ikad naisao na neku koja se tako iskrivi kad se naguzi?
ta prica se toliko ponavlja i mimuje cak a ja kontam da nije uopste utemeljena u realnosti. nit sam naisao nit znam nekog ko je naisao
ja jesam
desava se
ali ne skrecite sa teme
Отвори неко тему сад посебно за ово озб
ма све је речено у овој дискусији овде, нема сврхе сад ајт
od 5 devojaka 2 ne umeju da se naguze nego bude onaj polu krug sve iz jednog komada ledja i dupe, jedna se naguzi onako prosecno nit se izvije al nije ni polu krug, i dve znaju bas da se istrce max....to je omer sto se tice toga
Karleuša može postati heroj ako zakaže lajvstrim pičke sa istetoviranim mladežom istovremeno kad je i poseta Putina, kapiram da će tako delimično da minira dolazak botova u Beograd.
a kako je dusku sad, gleda u onu njenu sliku picke i pokusava sam sebe da ubedi kako to nije njena picka, kao ma stvarno nije ovo levo krilo malo vise visi nego kod moje jece i nagovara sam sebe da ova stvarno ima neki mladez na njoj
ja bih da gledam tucu njega i vranjesa
ja bih radije jebacinu jece i vranjesa
A ono za tipove naguza.
Ovako ne treba:
https://theskreed.files.wordpress.com/2012/09/vollass04.jpg
Ovako treba:
https://i.pinimg.com/originals/14/02/85/140285edbc02916fb6c35d3a653dadc5.jpg
Ahahahahahah kakav predivan dan za ceo Balkan, ok nije za JK i Disko Sosidž, ali to je prihvatljiva žrtva. E zaaatooo treba selebritiji da postoje briga me kolko oktava vam je raspon
није увијек лако али је увијек лијепо бити србин срећна православна нова година свима који славе хвала ти огњене бог ти дао среће јелена те никад заборавит неће
балије и јк фанови атм
http://www.rtvbn.com/assets/img/14-11-2015/361202_1.jpg
jel moguce da nas ovo toliko veseli?
да
Ej al u komentarima na Jk objave 90 posto balije, ne kapiram sto.
зато што се стиди свог поријекла као данијел субашић