Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pa cekaj balije ga mrze, sto sad navijaju za njega sto je jebo jecu. Ovo je nasa interna stvar kako su oni ovime profitirali?

2. па и нису већ само бендвегонују као сад га воле а до јуче лик пишао по њима они раде то

3. obrisali sliku njegovog kurca ali nisu htjeli da joj gase profil majmuni

4. pa ne gasi se odma to brt.
    treba da kacis kurceva i kurceva da bi te obrisali.
    pogotovo ako je page
    pogotovo ako nisu imali kurceve ranije na stranici, kapiram da nisu

5. Пријавио сам јој 6 задњих постова и опет неће да је бришу уста их јебем

6. potajno sam se nadao da hoce

7. Brate al ono objektivno nije mikrokurčić, jedino ako je ona imala iskustva sa čudovištima baš. Jedna obična patka prosečna prema omanjoj, plus je polutka ne možeš oceniti ništa. Mnogo se ispalila Jeca, mnogoo

8. Рекло би се да је малиша г. Врањеша изнадпросјечне величине. А то што је Карлеуша сатјерана у ћошак и не зна више каквом увредом да узврати је баш комично и лијепо за гледати.

9. ne treba joj gasiti profil treba je pustiti da se jos zakopava ovim objavama

10. "Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te jeb.ti prvi muškarac koji naleti na tebe! Jebaće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to ni jedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je.em li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje", napisala je Karleuša.

koji bes i frustracija izbija iz ovoga

11. да али не можеш курварлук да дискредитујеш малим курцем то је исто као да кажеш милијардеру џаба куповна моћ црву мали имаш мал кур бе

12. уств да браниш курварлук почео сам двије реченице истовремено

13. treba joj ugasiti
    jer ona to sve dozivljava ko kolosalni poraz

14. razlika izmedju ovoga i severine je sto severina nije pricala da je fotomontaza i da to nije ona, a ova je u fazonu ocete vi da verujete svojim ocima izdravom razumu ili meni sta ja govorim....ko god mi ne veruje je glup i mrzi zene i zbog takvih kao sto ste vi svet i propada

15. hahahaha
    to pezose
    sve na profilu joj treba prijavljivati sto ima iole neku osnovu

16. prijavljujte joj one odsjecene svinjske glave i ostalo kao mucenje zivotinja

17. хахахах нисам ни знао да је качила то. Одо да поднесем рапорт Цукербергу

18. Sto jednostavno ne dokaze da ne laze tako sto ce se prosetati toples, i eto. Uz to ce jos jednom kopirati svetske zvezde koje se bore za slobodne sise i to, znate na sta mislim.

Al hoce kurac, zato sto ima plastikanere sa bradavicama preodvratne, samo bi dokazala da se kurva, i onda se brani recima e ja imam mladez na picki, al ne smete da vidite picku ja sam dama, pa mi verujte na rec.