Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa bar neki privid pičetine da imamo ovde, realno one polovnjače što moderišu ne mogu da skapiram kao takvo nešto :D
A usrali te prilicno sa ovim nadimkom piglu hahahahahhaha umrem svaki put
Ne mislim ja to, nego mi je simpatično da je smatram tupavom ćurkicom, a i ona to kapira:)
Ko je ova da je zapratim na instagramu
Laylaernck
jel izbacen snimak?
ne smije da se snimi, sisa
ostace njih dvoje zajedno jer su to tolko velike sujete da nmg da se razvedu jer bi to znacilo da su priznali da se ova karala sa njim....lakse im je da do kraja zivota guraju to pod tepih
nego ima jos slika vido sam u kuriru jos dve neke al sa zvezdicama
Dajte bez zvezdica ko iskopa u dubinama interneta
https://i.imgflip.com/2ra63f.jpg
Ma nece se razvesti iz finansijskih razloga, razvod bi bio katastrofičan za oboje. Jer ovaj kad završi karijeru bukv je preglup da odrzi te pare mica
Duška mi je poprilično žao, čovek ima srce, nije preterano inteligentan ali bez obzira svakako dobričina, brak sa Karleušom mu je najveći promašaj u životu, prvo što su je jebali svi redom, drugo odvratna je realno, ko je video uživo te silikonjare a ima ukusa kapira o čemu pričam.. to su jebene nakaze, ne razumem kako neko uopšte može da se loži na to. Jedino što mu je za utehu su te dve ćerkice, verujem da od njih dobija snagu da preživi ovu sramotu
Brate, majka im se jebe gde i sa kim stigne, šta misliš kolko Duško flešira što makar nema dva sina da se mane bede.
Meni su najjače ove droljetine što se solidarišu sa Krmeljušom, kao "sram te bilo imaš ženu i dete" a ova kao nema dva deteta i muža hahah.. pa je još i bolesnik i paćenik, perverznjak jebeni hahah a ova starija od njega 11 godina.. da je obrnuta situacija, i da je lik od 40 slao fotke devojci od 29 pale bi prozivke MATORI PERVERZNJAKU KAKO TE NIJE SRAMOTA njanjanja bla bla bla mrš u pičku materinu bre
Da ali ruzne su mu cerke hahaha
Lol Tilmo, hteo sam to da pomenem ali hajde da ne ispadnem mizantrop, ali jeste istina da mu nije lako što nema bar jednog sina jbg muško dete je ipak ono, tatin budući naslednik, nastavljač loze.
Dobro bre Gambi stvarno nije lepo tako da pričaš za decu.
реално ружне су
a sto da bude katastrofalan razvod za oboje? zar ne bi trebalo da je ostavi bukvalno bez icega? tipa da se ona razvodi od njega uzela bi mu pola, ko i sve one silne sponzoruse sto otimaju od sportista....a zena kad vara onda nema posledica?
a i ko da mu ona akumulira te pare hahah, ona mu samo trosi, trosi ko besna to su torbe, cipele, odeca sve komadi po 5-10k evra jos se hvali time, bukvalno se rasipa njegovim parama