Podijeli sa Vukajlijašima

1. Brate prošla su vremena kad su muškarci bili naivčine i vitezovi za manipulisanje.. provaljene su sve njihove fore i suštinska pokvarenost i sebičluk

2. Ма зна она дропља, ко има паре од Карића до Тошића, не знам само кад је и ко јој је уплатија силиконе у сваки део тела, можда Поповић.

3. Msm da se frljate malo ciframa,ovo 80 mil ne bih komentarisao,a nasao sam da je u besiktasu imao 900k godisnje,ne 2 miliona.

4. Dok na primer Prijovic

Aleksandar Prijović je napustio Solun i stavio paraf na četiri i po godine ugovora, tokom kojeg će zaraditi fiksno 27.000.000 evra, a ta cifra bi sa bonusima mogla da dostigne nestvarnih 40.000.000.

5. Ne kapiram tog čkodea, Vragniescia. Šta kao, hteo da se posle hvali kako je jebo Krmeljušu, to je kao neki statusni simbol u svetu fudbalera ahaha.. sedamnaest boljih matorki sam danas video u gradu za nekih sat vremena

6. Bunar bez dna, samo se hvali kako troši pare, nikad se nije setila neki krojački salon makar da otvori, pet devojaka da zaposli.. to u kuću da dovedeš, pa tako ti i treba, burazere

7. pa eto skoro 6 milki, znaci blizu 500k ima mesecno u kini....

a sa karleusom i ovim je sve pocelo valjda kad je ona napisala onu izjavu
    ''DUSKO TOSIC JE NEPREVAZIDJEN, NAJBOLJI SRPSKI FUDBALER I UBEDLJIVO NAJPLACENIJI I NIKO MU NIJE NI DO KOLENA, A NIJE POZVAN U REPREZETACIJU PA JA NECU VISE DA CUTIM KAD JE ON UBEDLJIVO NAJBOLJI''

a onda joj vranjes odg kao aj budi malo realna u kini sa jebenim kinescicima igra svaku trecu tekmu....i tu su onda krenuli da se prepucavaju, valjda je ova prva pocela da potencira pricu kako je on neki klinac koji je ludo zaljubljen u nju a ona ga kulira

8. https://i.gyazo.com/e7676f0353c13ca7c7d95e2716f5c1a1.jpg
    ona je pre svega majka dvoje dece a posle svega kurvetina

9. Joj glupan je zajebo herculea poirota hahaha

10. Ma ja jos nisam siguran da je to ona....

11. Hakovana, hahaha kakvi grčevi jebote verovatno je zvala sve redakcije ovih tiražnih novina i kreštala u slušalicu PLAĆAM ŠTA KOŠTA SAMO ME OPERITE, PIŠITE DA SAM HAKOVANA

12. Ocel taj klip dekyyy

13. Deky jebeni ahahh
    Maestro ga zovite pls

14. A šta Duško tupavi, i da prigovori nešto, ova će ga matira u dva poteza jer ne ume da replicira... zašto žene vole fudbalere, pa zato što su bogati, glupi, laki za manipulisanje i uglavnom zgodni.. dok će rendom soda tipa Pez uvek da dobija komentare kako mu je mala piša, peder ili omega mužjak jer ne brani kurvetine i saliva im istinu u oči.. ko to ne prozre na vreme, može da se oprosti od sebe jer žene pokušavaju da satiru takve.. na najjadnije načine, ali one ne biraju sredstva u samoodbrani, to je valjda opštepoznato
    https://serving.photos.photobox.com/444199181dda8cf724756f169e8f599a6b8922568e8f95017e8ff238b77e47948b4ea3d5.jpg

15. https://youtu.be/FNmdSpWPpuI
    Premotati na 05:50
    Moglo bi se reći da je ovaj armonikaš ostvario dečački san. :-)

16. hahaha леп подијел иако је дигресија

17. Haha morao sam da probam ovo deky bohore, al ostaje maestro

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.