Podijeli sa Vukajlijašima

1. а ко га јебе кад је будала набије ти жена рогове и ти је браниш па продужи из кине до јапана па правац у ону шуму гдје се вјешају

2. Nema to veze, sećam se kad smo se u osnovnoj ložili svi na jednu ribu, i ne znam na koju foru dođemo do njene slike iz devedes neke kad je bila ko ove Duškove, nije ništa odavalo da će se razviti u onakvu pičketinu.. drugo imaju para, pa će se već doterati ako budu morale

3. Treba da se razvede i ostavi kurvu bez icega, da opet pusi kurceve za racun za net da bude antivakcinasica, veganka, feministkinja i intelektualka

4. Da je Duško slao pišu nekoj, ove fulje bi podržale Krmeljušu da ostavi KURVARA i da mu sve pare uzme, zaslužio je uaaaa pederu.. a onda pošto ovu realno boli kurac za Duška, iskoristila bi situaciju kao OPROSTIĆU MU ZBOG DECE odmah podrška bravooo svetice najjača si, divimo ti se.. jebote licemerju nema dna

5. ахаха а капирам кад би је оставио писале би курвештије по нету црве мали зар онакву жену да оставиш мајку два анђела је л имаш бар мало карактера

6. Ma nije lud Pezos sve za žene što kaŽe

7. pritom pogledaj snimke sa njenih nastupa sve polu prazne diskotekice gde dodje 100-200 ljudi....ona realno zaradjuje kurcinu od pevanja, druga stvar sto ona prica kako zaradjuje nebodere i avione....nego muze ovog nesrecnika, tipa on sad zaradjuje nekih 500k mesecno, manje aj sa tim porezima i sranjima....kontam da ona stotku sjebe na sebe na uzivanja, krpice itd

8. rece neko prije 20 strana, net worth joj 80 miliona, okle brate. msm na guglu bar pise

9. hahaha kakvih 80 miliona, jbt brena, ceca i cola zajedno nemaju 20 miliona sa nekretninama

10. Kakvih 500k mesecno,cega konvertabilnih maraka?

11. jbg u kini brate, mozda mlati i vise

12. ozb?
    pa koji je kurac isao u kinu za to omg
    kakav pajser

13. Zadnji hit joj je bio Insomnia pre deset godina, otad ne znam da li je izbacila nešto sa više od 100k pregleda.. nikad nisam išao na njen nastup, neslušljiva je jebeno, pa sto godina su se mantale fore o njenom kreštanju jebote.. nula od pevačice, gnjida od čoveka

14. ja sam citao da ima dal 6 il 6 i po mil po sezoni u kini....sto je realno za tamo....pa u besiktasu je imao 2 mil godisnje

15. добија она солидне парице од салоа поповића, можда највише од свих тамо,

16. da al to su mizerne pare u odnosu na to kolko trosi......bukvalno svako pojavljivanje u medijima spomene kako je kupila cipele od 14k evra i tako neka sranja

17. Ozbiljno pise net worth 80 miliona ali ja mislim da sa duskom zajedno nema ni 6 mil1

18. Steve Buscemi ima 30 miliona dolara a da Karleusa ima 80 hahaha

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.