Podijeli sa Vukajlijašima

1. можда да пробаш експерименте неке да радиш ту су прегледи нешто типа ово
    https://www.youtube.com/watch?v=IuyJYJBv10U

2. Hahah ovaj za experimente je najveci debil

3. Jeste li vidjeli u sta se pretvorio ovaj nixa, nesto splacine challenge, ovaj lik je svakog dana sve deformisaniji i blamantniji

4. ZASTO DA SE ZABORAVI??? zasto majka dvoje dece, koja se najbizarnije tuca muzu iza ledja skoro i ne krijuci sta radi, ista ona KOJA je tolke zene NAZIVALA kurvetinama i zabijala nosinu u tudje zivote, vredjala do bola sve i svakoga, smejala se seki aleksic dok jos nije mogla da ima dete kako je sterilna, ona kojoj muz svakog meseca daje stotine hiljada eura da moze da trosi na sebe, a ona ide okolo i jebe se i svi to znaju i svi kao treba da cute o tome jer je ona majka i unistava joj se porodica, sto nije mislila o tome kad je isto ona to radila drugima....znam ja jeco i za pricu da u nekom klubu cini mi se u svajcarskoj smrkala koku sa gazdine kite na sred separea nego nisam hteo ranije to da iznosim ovde, al ne razumem zasto bi trebalo da se staje sa mazanjem govana po njoj jer je zasluzila....sta kako ona to zamislja da svet funkcionise....desi joj se sranje i jaooj ujj ne moze to tako kme kme sve nek se zaboravi predcednice naredi te im....jedina pomoc vecini ljudi je da dotaknu dno da ne mogu dalje i onda ih muljati po tom dnu dok ne skontaju kolko su ustvari mizerni i nebitni i sami se ne pokaju i promene, tek onda mogu da dobiju oprost od mene....do tad me boli bas kurac sto ce njenim cerkama da govore na ulici kako joj je mama kurva

5. .znam ja jeco i za pricu da u nekom klubu cini mi se u svajcarskoj smrkala koku sa gazdine kite na sred separea nego nisam hteo ranije to da iznosim ovde, al ne razumem zasto bi trebalo da se staje sa mazanjem govana po njoj jer je zasluzila..

hahahahahaha

6. Jebote ova afera je podigla vukajliju na noge

7. ко је овај чипикао фризурица сређена

8. HAHA a komentar CECINO MASLO loooooooool Arkan u odsustvu doktorirao fakultet hakovanja dok se skriva na Kipru

9. Jelenu Karleusu niko,ali niko i nikada neće moći uništiti,niti dotaći njenu slavu.Sve će se ovo vratiti,a ona će,kao i uvijek,iz ovakvih situacija izaći još jača.

10. Čitam sad ove prepiske njihove, on je meni drug, brat, prijatelji smo ali se više i ne pipamo, pa majku im jebem kurvanjsku svakoj je ista priča, svaka istu kartu igra, svaka je na VOLIM TE, SA NJIM SAM SAMO IZ NAVIKE, TEBE OBOŽAVAM, TI MI DAJEŠ ŠTO ON NE DAJE, i onda pokušaju da te zajebu.

11. šta ako je duško sve ovo zakuvao, namestio ogija da spopada ženu mu znajući da je ova kurwa klasična zavisna od raznolikih kuraca i još troši ko llada niva njegove pare najstrašnije i dokurčilo mu što se jebe sa strane godinama, pa ovako ona ispada najgora preljubnica dok je on zlatko tošić mica prevarila ga žena ošlo u javnost sve i slike u fulu nema šta, opa eto razvod, dule ni evro jeci neće dugovati posle parnice, a deca ono, može i njih da zadrži što da ne, ja bih da sam na njegovom mestu

12. sad sam slusao milicu pavlovic i kiju kockar, jbt smatrao sam ih boginjama al ne moraju one sve da useru....kao kakav je to muskarac fuj ima zenu a radi to gadi mi se, ja kao zena moram da branim zenu po svaku cenu....aaaaaahhhh izasla mi potkozna bubulja na licu od nerviranja

13. OSTAVLJAM TE ZADNJI PUT
    IZLAZIM IZ TAJNOSTI
    PREDUGO ME KRIJEŠ TI
    OD OČIJU JAVNOSTI

14. PREDUGO ME KRIJEŠ …

ROKAĆU ŠAMPANJAC UZ ANTIDEPRESIVE,
    A TI BUDI SREĆAN AKO ME OŽIVE,
    KADA ME U ŽIVOT NEKIM ČUDOM VRATE
    A TI BUDI ČOVEK, PA ISKLJUČI APARATE

15. eto maestro, ako nešto ne preduzmeš, jelenini botovi-vlogeri će je oprati. al dobro, maestru još i možemo oprostiti, al onaj tošić mi nije jasan nikako... da bar da izjavu za kurir gde kaže ograđujem se od postupaka moje supruge, ja to ne podržavam... ne, on ćuti i time postaje saučesnik u ženinoj prevari njega samoga hahah

16. da bar da izjavu za kurir gde kaže ograđujem se od postupaka moje supruge, ja to ne podržavam... ne, on ćuti i time postaje saučesnik u ženinoj prevari

Možda mu u predbarčnom ugovoru stoji da ne sme da se meša u ženin privatni život lol

17. Pa to su takvi muževi, brt, oprostiće joj i živjeće u nikad većoj ljubavi, vjeruj mi da sam se susreo sa takvim slučajem.

18. jel u ovom slucaju npr dusko moze da uzme pola njene imovine, i da joj zabrani da vidja decu osim tipa jednom nedeljno dva sata, plus da ona mora da placa alimentaciju....ili to sve vazi samo za muskarce?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.