Podijeli sa Vukajlijašima

1. Samo za muskarce. Msm da u srbiji mozes da dobijes starateljstvo samo ako je majka u padinjaku zbog ubistva ili u kovinu kao teska psihijatriji. Ako je alkos i tuce ih,dobija ih 99 posto.

2. Meni je najvise zao Disko Sosidza. On covjek nista nije kriv muci se zaradjuje krvavo za lebac a ova se kurva. Jos ako se razvede znajuci zakon, sjebace ga to opasno

3. Ili ako si Sinisa Mali, pa kazes zeni, ma mozes da me povuces za kurac, sudija je moja!
    I onda majka vidja decu jednom u dve nedelje, pod nadzorom.

4. Hahah šta serete, Mažestik prava jutjuberska glava.

https://i.imgur.com/KnxuB1c.jpg
    Pozdrav jutjuberi, ja sam čika DEJA, zovu me ČIKOV malo zbog prezimena, a malo više zbog leršva starter pek brčića, dolazim sa planete Vukajlija i večeras ću vam ispričati priču o jednom tiketu sa Svetskog prvenstva u Rusiji, koji vi ni za 50 života...

5. Serem se u usta ovom sumanutom, licemernom pravosudnom sistemu.. Otac može da dobije starateljstvo jedino ako majka nema uslove da finansiru detetu neophodno, nema stalno zaposlenje/krov nad glavom.. i tad opet mora da se muškarac cima 200 puta više da bi uzeo decu od kurve

6. Deca koju vaspitaju majke uglavnom završe u kanalu, u 99% slučajeva, ne pričam napamet

7. Mislis ako su previse zastitnicki nastrojene?Pa da desava se to,zabranjuju im sve i svasta.

8. Hahahaha bohore ovo je kao stvoreno za ovu situaciju

9. ne laže mlaadež hahahah

10. Ne budalo, nego su popustljive gde ne treba da budu i ne umeju da ga vaspitaju da bude čovek kakav treba da bude. Da ga usmere

11. Slazem se sa ovim valentinovim jer majke prema muskoj djeci nemaju taj autoritet i vremenom im izmaknu kontroli. Sad ima tu i genetike i malo djetetove psihe da li ce biti nekontrolisano ili ce vidjeti da sto vise majci olaksa tu ulogu samohranog roditelja

12. U većini slučajeva je tako, da je jedan roditelj višak, Bog bi nas stvorio da se možemo samooplođivati. Ali je generalno očevima više stalo do dece, ma kakva da su

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.