U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kažem vam ja :)
I tokom orgazma.
Moguće prilikom koncentracije na neku jantru kod nekih vrsta meditacije. I možda prilikom isihastičke molitve. Ali sigurno prilikom bolnog šuta u skrotum.
Imam utisak da se to prevazilazi uvek nekim novim hobijem, ako uopšte dođe do prevazilaženja, kao onaj sistem babuški - idemo dalje. Ima li kraja tim ožiljcima, valjda je problem što se navuku.
Svestan je ali ne misli. Nisu misli i egzistencija isto. I ne gasi se već pre nešto suprotno.
Mora da postoji i verzija zanimljivosti za šire mase. Većina koja čita dnevnu štampu zna samo šta je kijanje. :)
Da li ste znali da kao pustite pjesme Jelene Karleuše unatrag čućete Satanu, a još gore ako ih pustite normalno čućete Jelenu Karleušu!
- 1 od 3 muskaraca ne moze da vidi svoj penis dok stoji.
- Svi likovi iz crtanog filma Vini Pu predstavljaju neku vrstu mentalnog oboljenja.
- 90% zena odbija da izadje na ulicu bez sminke. (Misli se na zene koje koriste sminku na dnevnim bazama)
- 78% ljudi tvrdi da osecaju krivicu kada odbiju zahtev za prijateljstvo na fejsbuku.
- Oblast oko Cernobilja nece biti prikladna za covekovo naseljavanje sledecih 20.000 godina.
- 1930. godine u stripu Miki Maus, Mini ostavlja Mikija zbog drugog misa i Miki pokusava da izvrsi samoubistvo na mnoge nacine.
- Leva ruka coveka zavrsi 56% pisanja na tastaturi.
- Ukoliko liznete neciji lakat dok ta osoba ne obraca paznju, ona to nece osetiti.
- Slepi misevi (vampiri) povracaju u usta drugim pripadnicima svoje vrste ukoliko su bolesni da ne bi umrli.
- U mraku, nase oci pokusavaju da vide sivu boju umesto crne.
- U filmu "Scarface" rec "fuck" je izgovorena 226 puta, sto je otprilike 1.32 fuck/min.
- Postoji jezero u Americi koje se zove Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg.
- Tviter, Fejsbuk, Skajp i JuTjub su ilegalni u Kini.
- Ukoliko zena 15 minuta gleda modni casopis pokvarice misljenje o izgledu svog tela za 50%.
- Ukoliko popijete crvenu i plavu boju za hranu povraticete ljubicasto.
- Rusija i Japan do danasnjeg dana nisu potpisali ugovor o miru iz II Svetskog rata.
- Dzeki Cen je ustvari pop zvezda u Aziji. Ima 20 studijskih albuma i cesto sam peva saundtrekove za svoje filmove.
Poznajem dvoje kineza iz Kine i oboje imaju fejs. Nije im toliko popularan kao njihova verzija fejsa, ali ga imaju.
Јеботе, зајебавам се. :)
Зен коан би гласио: Куд одлази Интернет кад се ресетује модем?
misliš koan :)
Meni je oduvek bio najsmešniji onaj: Kako glasi zvuk pljeska jedne ruke? Pa kao šamar, naravno!
Ali vrhunski paradoks: kud odlazi Dačić kad ugasiš TV?
u sajberspejs, kao ovaj lik :)
http://epguides.com/Automan/cast.jpg
Slon je jedini sisar na celom svetu koji ima 4 kolena. OPAAAAA
I slon je jedina zivotinja koja ne moze da skoci.
Iskreno ja da imam 4 kolena skakako bi ko džokej.
A zebra? A pas?
EDIT: Čak piše i na Vikipediji da je slon jedina životinja sa 4 koljena. Nije mi jasno.
U pečenjaru. :)
EDIT: Čak piše i na Vikipediji da je slon jedina životinja sa 4 koljena. Nije mi jasno.
Задње ноге им се преламају у коленима, док код осталих сисара не. Антилопе, кучићи-мачићи и остале живуљке фурају задње ноге са ''контра'' коленима,ако ме капираш. Не знам како се то сад стручно зове.
Slon identično savija prednje i zadnje noge, ostale šivuljke to rade iz kukova ako me razumeš.
Није тачно. Не моше ни крокодил, вјероватно још доста животиња.