Prijava

Da ne koristiš ti Durasel?

Ja kako stavim glavu na jastuk, zaspim i odmah se uspaničim ako ne zaspim 2-3 minuta pošto legnem. Ali najviše mrzim kad mi misli odlutaju i svakakve bolešćine mi padaju na pamet, pa se plašim da zaspim uopšte. Mrzim svoj mozak.

svakakve bolešćine i padaju na pamet

Аха, тицо! Ту сам те чек'о! Признај како замишљаш како трсиш Драгану у рч!
Знам да то радиш!

A bolesnik na temi! Pantrači Draganu u snu i još se hvali sa tim.

Uuu, ja sam imala ranije tu foru da se uspaničim jer sam se plašila da ako odmah ne zaspim neću moći da se naspavam. Bilo je to pre 5-6 godina, a onda sam po savetu mog žmua, počela da se uspavljujem tako što sam posmatrala zamišljenu fudbalsku utakmicu, ali neku dosadnu, tipa nekog snimka sa SOS kanala od pre 18 godina i već posle nekoliko minuta bih uspevala da zakuntam. Posle sam "gledala" i novije utakmice, pa čak i neke uzbudljive. Vremenom mi se mozak istrenirao, tako da sada zaspim posle 12 sekundi.

Спавам око 4 сата, када сам јако уморна 6 сати максимум. Преко дана не спавам, а ако случајно спавам више од 6 сати као да ме је неко тукао.
Много боље се осећам кад мање спавам. Ако треба нешто у животу да уштинем то је увек спавање. Радије ћу да скратим спавање него да пропустим нешто што волим.

Glas onog naseg komentatora sto je prenosio(verovatno i dalje prenosi) pregled Premijer lige na RTS-u moze slona da uspava.

Ja imam trip da posle sat vremena učenja polako padam u komu. I onda moram da odspavam malo. Zato spremam ispit već sto godina. I zašto ja blejim ovde ako je ispit danas...

Ja legnem i ako odmah ne zaspim postane mi prevruće (pogotovo leti) pa moram da brojim žene kako preskaču onu ogradicu....

imass komentar na bon jovi

onu ogradicu....

Kakvu ogradicu?

Nema običan krevet, nego onaj krevetac sa ogradicom, a one samo uskaču :)))

Džimi, padaju mi na pamet duhovi i ostale karakondžule, mo'š misliti kad je i na TV-u bilo da su u mom kraju duhovi. :))

ja spavam samo 4 sata, vise ili manje od toga ne mogu da spavam a ne naspavam se kao covek, podocnjaci mi do poda

ja spavam dok mogu
kad ne moram da ustajem spavam izmedju 10 i 14 sati
al najcesce 12
retko kad spavam preko dana

Ja ne mogu da spavam kada je pun mesec. Ne zezam se. Celu noć sam budan i nerviram se pa ni žena ne može da spava od mene jer mi mnogo dosadno jer uzmem da je zajebavam dok spava.

Ahahaha, jel zavijaš možda na prozor? :D

da je jebavas lolo

Jbt,tek sad shvatam kako vama uspeva da večito visite ovde!
Vi ne spavate ič! :))

Ja sam spavalica žestoka i svaki trenutak mogu da iskoristim da zaknjavam malo.
Juče sam bila crknuta,pa sam legla u pola devet uveče (!) i danas se probudila u devet i 15,al' sam komotno mogla da nastavim i dalje.
Tokom nedelje moram da ustajem oko šest,pa me to urniše,ali posle posla moram da spavam i odmorim se,jer-ako to ne uradim- onda se do večeri saplićem i vučem ko crevo po kući.

Nekad ne spavam popodne,pa se to zaređa par dana.E-onda budališem,pizdim,sikćem na sve i svakog,režim i psujem.Kad me neko budi-umem da budem agresivna,jedared sam muža gađala papučom! (s obzirom na moj temperament-to je jako agresivno) :))
Vikendom obavezno zaglavim spavku do 12 najmanje,nema veze kad legnem.
Volim da knjavam,pa to ti je!
I što je blentavo-nikako ne mogu da spavam kad putujem!