Kragujevac

1. Sta ima da se prica , red je da i mi imamo nasu temu (Sumadija je ipak siri pojam) .
    Naval'te !
    http://www.youtube.com/watch?v=PnGu_Dylwxc

2. Kragujevac FTW. :))

3. Крагујевацизација !

4. Je l' neko rekao Kragujevac?

5. Srce Šumadije - da se ne lažemo, može i jedna temica za nas ;)

6. Bez zajebancije, greota što se Kragujevac malo više ne promoviše. Evo mi u Banjaluci, furamo neki lokal patriotizam, a kod Kragujevčana slabo nešto. A imaju i Smak i Zastavu.

Banjaluka nit ima tako poznat bend, nit ima tako poznatu fabriku (pa nek je i propala), ali opet imamo neki lokal-patriotizam, možda neosnovan, ali ga imamo.

Kragujevčani, malo se istaknite! Ipak je to 4. grad u Srbiji poslije BG, NS, i NI!

7. Ma 3. bre koji crni Nis tamo ciganstvo

8. Meni je to promovisanje lokal patriotizma malo suvišno u virtuelnom obliku. Valjda se podrazumeva da svi volimo svoj rodni grad. Dovoljno je što smo se deklarisali kao njegovi građani i što svojim ponašanjem i postupcima stvaramo dobru sliku o njemu. Sad ja da idemo okolo i pričam "Kragujevac zakon, duvajte ga miševi!", malo je suvišeno n'est pas? :)

9. Ajmo sada svi , Kragujevac - ooOOOooo - Zastava - FiiiIIIAAttt

10. Sad ja da idemo okolo i pričam "Kragujevac zakon, duvajte ga miševi!", malo je suvišeno n'est pas? :)

Si , si

11. Fiattt puntooooo zvani FIKUS!!!

12. Inače hteo sam ja da otvorim ovu temu, hvala Bioshockeru na ekspeditivnosti. Proglašavam ovu temu za temu dogovora budućih okupljanja vukajlijaša u voljenom nam gradu.

13. hvala Bioshockeru na ekspeditivnosti.

Eheee....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.