Vukajlija u medijima

  1. E, u danasnjim "Novostima" (izdanje za unutrasnjost, ne ono beogradsko) je izasao tekst o Vukajliji, na pola strane.
    Onako... i nije mi se bas nesta dopao. Lik koji ga je pisao, kao da se trudio da neke najbolje fore ispadnu sto manje smijesne. E sad, to je neko moje vidjenje. U svakom slucaju, tekst je afirmativan i doprinijece jos vecoj popularnosti sajta, sto znaci i buduci kvantitet na ustrb kvaliteta kada je u pitanju pisanje definicija :)

  2. Одо да купим новине. :)

  3. E bas da su svih 90 000 duhovite. :)

    Ne svidja mi se, al' ajde. Hvala im sto su nas pomenuli.

  4. Зар не постоји могућност да заштитите ауторска права? Бар да не могу да скраћују дефиниције.

  5. Bravo Džimi!
    Pronađoh svoju defku u zadnjem pasusu... Počastovan sam. :)

  6. meni je smešno što nigde ne piše adresa sajta :)

  7. Auuu brate, Vecernje Novosti. Sunovrat na pomolu, postajemo mejnstrim.

  8. Тотално мејнстрим.

  9. Jebote, stvarno sam od sinoc, pa evo do sad, primjetio dosta novih autora

  10. Da, iako još jednog od njih budeš pitao da l' je čuo za sajt preko novina, ima da se ujedem za palac na levoj nozi :))))))

  11. http://www.24sata.rs/vesti.php?id=67628

    "DEFINICIJE Revija definicija slenga sa sajta Vukajlija otvara se večeras u 20 sati u KST-u. Za neupućene, Vukajlija (vukajlija.com) je internet rečnik slenga na kome sami posetioci „definišu sve ono što su oduvek želeli, a nije imao ko da ih pita“. Kroz duhovite komentare možete saznati šta u srpskoj svakodnevici znače pojmovi „zbun“, „inat“, „pavijanorstvo“, „cimanje“... Program traje do kraja nedelje, a postoji varijanta da se ovaj događaj organizuje svakog meseca."

  12. Ako se ostvari ta varijanta...bilo bi divno!!

  13. Ovo za zaljubljenost sam ja napisao, kao i neki drugi, jedino što sam ja definisao ljubav, ne zaljubljenost, ali to je valjda to. Mada, ipak je to jedna stara fora:)

  14. Ovo je definitivni "IDIOTSKA RABOTA". Zar nam trba popularnost u medijima zbog popularnosti? Defke ovde ovako osakaćene apsolutno deluju idiotski! Da li ovo treba trpeti? Defke em' nisu naše, em svaka novinarska (sad stvarno vidim) Džudža može da ih siluje (nevinost bez zaštite :) ).
    Kajzene, Kakav si ti Mojsije, Što ne zaštitiš svoje Vukajlijance. Bolje da smo ko Mister Spok iz "Zvezdanih staza" Vulkanci.

  15. Стварно делују идиотски. Који ли их то хајван преписује само да ми је знати.

  16. ima na drugoj strani 24h mini tekst o vukajliji.

    četvrtina strane manje više :)

    bilo i u politici pre neki dan.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.