Prijava

Није ваљда да ниси знао да је то исти човек?

Ne stvarno.... Što znam ja :D

Секунда секунда секунда, Џими натерао си ме да изнесем на видело ону моју исповест..

Фејзбукманијак

Е ај и ја да напишем нешто озбиљно... Јебени сајт, са друге стране јебене сличице ал опет, ај да напишем.

Поглавље прво: МОДОВИ

Иде ми на курац већина модова. Први од свих је Блек холе... Још од вајкада, пре него што сам уопште дошао на сајт, и кад сам први пут био.
Џими, човека не могу никако да сконтам, шта глумата... зајебаног лика, нема ни везе, иде ми на курац.
Мали прст због приче других аутора склопио причу па оформио мишљење да ми и он иде на курац.
Келт, обрисао ми прву дефиницију која је имала потенцијал да разбије после ми дао глуп разлог за брисање, од тад ми иде на курац.
Пеки д мод, човек ми ишао на курац још одавно, сад је то веома јаче зато што од кад је мод почео да трипује да је уфатио бога за тестис.
Луллабу је ок мада се променила од кад је мод и мало ме то нервира.
Сурови, његов брат је нуклеарни рат, и он је мени овде вр' мод... нема човека нигде не улази у никакве расправе, ради човек свој посао.
Урош, све похвале, од кад је модератор још више га поштујем.
МаријанаП, човече риба нашпише плагијат и стави га на ону јебену страну! Па добро мајка му стара. Иде ми на курац
Ивана, не знам је! Ништа
Шива, контам трипује да је вр' риба, иде ми на курац... можда грешим
Литијум, добар лик...
Чеву, све похвале
Нож, поштујем, веома пријатно чељаде.
Корлеоне за крај, у рангу је Суровог.. Готивим тог лика

Поглавље Друго. АУТОРИ

Пар њих ми иду на курац али углавном су сви океј....

Ови први би били: Ен дотер, Тулумбаћ, Гамби, Визард, Френки, Стивен...
Неки су ми ишли ал сам променио мишљење... То је Страја!
Има пун курац аутора које готивим што због начина дефинисања што због начина понашања на сајту, вероватно ћу успети све да их набројим.

Прво, али прво место деле Аксен и Ништа. За њима иду Неки небитан лик, Цакана, Пуфна, Данкан, Хрњау, СМАРКО (Био сам убеђен да сам те написао),Предражињо, Уна., Даркман, Енергија, Јавио, Елек, Млата, Хипхоза, Домина, Мулуца, Експо (био је цар ал се после продао). Комерцијални предах

Не у том рангу ал ми веома куљ кад куцам са њима и кад читам редове које они напишу има још афтора... Мара Муња, Црна Бо, њен момчић Канаме, Мешја, Сељак Весељак, Лемаја, Мила, ВанГога, НатНат... Сањичица :).... Готивим оног малог Енемија!

Поглавље треће: ДЕФИНИЦИЈЕ

Дајем минус на одабране дефиниције осим на сленг који је тамо. Не зато што ја као мрзим све што није сленг или обрнуто, већ зато што једноставно на сленг не могу да дам минус... Остале би плус добиле да их сретнем негде другде... Јеби га, моје мишљење да тако треба, неће нико умрети због мог минуса.
Сленг ПЛАШ! Дам плус после наслова па је онда оцењену читам..

Да свршавам док читам дефиниције неких аутора... И то више пута, што би се рекло ланчано свршим!

Много сам нарцисоидан па зато идем по сајту и причам како сам ја вр' квалитетан аутор, јеби га можда није у реду да то радим, ал шта ћу кад јебем кеве како дефинишем.

Поглавље Четврто: КРАЈ

Ето, искењах се мало, Једно 25 минута сам на ово изгубио... Не знам зашто... ал ми дошло! И немој да мислите да сам Кајзена заборавио... што се њега тиче већ сам овде писао!

Ту је углавном све писало лолол да си тад отворио ову тему, било би без овог сад ми је ок, мада рекох већ није увек ок...

Сурови, слободно се ти распиши. Имам осећај да хоћеш да скинеш себи терет са срца.

To je zato što nema potrebe da mu se ulizujem i u redu je da te neko nervira, ja sam svesna toga da novajlijama stajem na žulj i jedva čekam sutra da pročitam koju lepu reč na ovoj temi o sebi :)

А сви су у фазону: ''Изнервирао ме тај и тај, али сад је кул!''. :) Као.
Нико да каже ''Од старта ми је ишао на курац, а сад ми иде још више. Пичка!''.

Навлачиш људе на бан,а?:) Шалим се, па нисмо злопамтила, бар ја нисам. Где да мрзим некога јер ми је рекао да ми је срање дефка.

Mene nervira Đimi jer pije Lav pivo.... Čuš Lav.... pfffff

Nemam pojma posle više od godinu dana ovde postalo mi je svejedno, ne nerviram se.
A u početku su mi svi išli na onu stvar. Naročito ovaj Džimi. Ali sada mi je on jedan od najjačih likova ovde. Lolololo odoh da spavam dok nisam popio bananu.

Ен дотер, Тулумбаћ, Гамби, Визард, Френки, Стивен...

Реално, у јаку сам екипу упао...

Реално јеси лололол
ЕДИТ: Али то је било ихахај

To sam ja radio Nadžak, al mi onda Luli rekla da neće da mi skida hejtove više. :) Nije baš tako rekla, al ono između redova.

mrzim sve autore koji mi pošalju privatnu poruku gde traže od mene da uradim bilo šta što ima veze sa moderisanjem. pored toga, ne mrzim nikoga.

ali to ipak nije prvi autor ikada, tako da jebiga, neću da se raspišem oftopikom :)

To sam ja radio Nadžak, al mi onda Luli rekla da neće da mi skida hejtove više. :) Nije baš tako rekla, al ono između redova.

Hahaha meni je rekla da razmislim malo o tome zašto svaki dan prijavljujem hejt xD Tad sam se malo smirila ali ponekad i dalje ne mogu da odolim :D

Сурови, његов брат је нуклеарни рат

samo za ovu lepu rimu:
http://www.youtube.com/watch?v=FbC3e88ptuc

blek hol, en doter, ciklon, milica, mrmun, gambi, nadzakbaba... naporno je ovo, bolje da ste me pitali koga volim odavde.

Kolfild - Nedopustivo je da ne voli Dotera, Mrmuna, Gambija i Nadžak.

Lemaja mi išla na kurac u početku, jednom prilikom kad mi je u komentaru stavila link i napisala da mi je defka plagijat i tražila da se obriše, iako nije bila, neko od modova je ipak obrisao.
Sve sam joj oprostio!!!

'Oće ovaj Džimi da nas zavadi.

Dok sam išao u školu, mrzeo sam autore onih smor lektira koje sam morao da čitam iz interpretacija da ne bih dobio keca ukoliko bih pokušao da ih prepričam svojim rečima, a posebno one romantične tuberane iz 19. veka. Danas su mi na spisku Isidora Bjelica, Biljana Srbljanović, Anabela Basalo (iako bih je arčio), Vesna Radusinović, kao i mnoge druge poznate spisateljice.

Presvetli Motika. Ni zbog ceg drugog do zbog pretencioznosti. Bio me napljuv'o na nekom mom plagijatu, onako, posteno, vec u prvom komentaru. Obrisala bih o naravno, ali tako ne mogu da podnesem to vredjanje i izdrkavanje. Do tad smo bili kul. Ne znam da li me vise iznervirao on ili drkanje na presvetlog Motiku tipa "o, gresnice, kako si mogla da mu ista kazes, brzo u crkvu svecu da zapalis, nije bogougodno dirati Velikog.
Uglavnom, i sad se iznerviram kad se setim svega toga. I nismo posle nikad bili cool. Pala sam u iskusenje da ga hejtujem, ali nisam mogla; posteno mu ocenih dosta definicija i mislim da je u debelom plusu. Htela sam da omiljenim gajenje iluzija, posao mi mis sam po sebi, ali nisam. Ne mogu. Gresila sam, o da.

Kada sam video naslov teme, pomislio sam "šta ima koga da mrziš na sajtu", ali nakon nekoliko pročitanih izlaganja sinu mi, i izlistalo se čak dvadesetak idača na kurac. :) Ko je bio prvi, ne'm pojma, psv i jtu su mi bili donekle nesimpatični u ono vreme, ali Jana bi morala na tron, bila mi vanredno iritantna (toliko da sam gasio čet i preskakao komentarisanje definicija na kojima je ona komentarisala) i ostala, samo eto, nije više aktivna koliko primećujem, ali i sada bih odgrizao sebi sisu kad se setim nekih postova.