Prijava

seung-hui cho - rispekat!

a joj kako samo ulecete jedni drugima u bulju..
Kupite slamcice da mozete da disete,ugusicete se od tolike kolicine tudje bulje

Pa jes stvarno, malo je nezgodno dirati veliku motiku. :P

Gazimudo, šta, oštar na jeziku u 02:00h na internetu, ne razumem, kako tvoj post uopšte doprinosi temi?

Ne mrzim nikog nesto posebno, al Jovicic ume ponekad da smori za medalju.

Uuu, Frenky me je jednom ishejtovao za medalju

Bilo koji posterdžija. Večiti seratori i ovi tipa Gazimudo.
E da sad očekujem i temu: Autorka/Autor na koju/kog ste ga prvi put bacili/ je izdžarali

Blago tebi. Mene keva svaki dan hejtuje što se ne skidam sa neta. :P

nije mi jasno stvarno odakle vam potreba samo da napišete u jednoj rečenici odgovor na temu. Dajte malo začinite to jebem mu sunce.

Surovi, meni je ovo treći post na ovoj temi jebo te, ne mogu sve da objasnim, mrzi me. Pogledaj moj post na prvoj strani. Odo ja da kuntam, laku noć.

Surovi

nije mi jasno stvarno odakle vam potreba samo da napišete u jednoj rečenici odgovor na temu. Dajte malo začinite to jebem mu sunce.

@reme - sarkazam brate :)

takođe, nije bilo upućeno ljudima koji jesu objasnili lepo. šta se odmah vređate, pičkice svilene :-P

Surovi prijaviću te za vreeđ...jao...ups...izvini neću neću majke mi xD

Мене је прво нервирао Џими. Не могу да се сетим зашто, ал мислим да је због модерисања/верских постера, јер су га око тога највише смарали остали, па сам према томе формирао мишљење.. Само сам сигуран да није ништа било око мене. Скоро ми је помагао да ми се врати дефка иако сам мислио да ће да ме банује, тако да ми је за сад кул (знам да делује као увлачење, ал јбг, стварно је овако било). После сам се закачио са Царом (тад је био Хрњау), због моје дефке која се такмичила за дефку дана, па смо били бановани на 24 сата, он због вређања, ја због спама. После смо се искулирали и одљутили. Успут су ме многи смарали због свог коментарког хејтлука, ал ко ће њих све да се сети и поброји...

Ја замрз'о Воју и дан данас мрзим тог фејк човека квази човека. тј будалу....

Mene sad počeli da nerviraju nelijepi ljudi svi

ЧИБЕ, ВИ КОЈИ НЕ ЈЕДЕТЕ СВИЊСКУ МАС' ЛОЛОЛОЛО

Слаба вајда од мене на теми, размишљам већ пола сата кога бих могла да наведем и нико ми не пада на памет. А јеби га, кад те неко иритира тај ти први падне на памет и остане ти у сећању. Стварно не знам. Ваљда зато што директ покажем, па се одмах испразним, али не знам. Обично кад ме неко нервира, чим ме прође први талас нервозе фокусирам се на то с које тачке гледишта бих могла да га посматрам да ми буде подношљив, како да се опходим да ми не показује више ту своју иритантну страну и ту се и заврши :)

Па што си се онда уписала на теми:))?

Мене је нервирао и сад ме углавном нервира Тулумбаћ, ал не стално, само има некад човек потребу да кења претерано ололо иначе га готивим ♥♥ кад се не просерава наравно

Hahha, znao sam! :)

Meni idu na kurac uglavnom ovi kao Fejz, branitelji slenga, ali nekako grupno. Ne mrzim ih pojedinačno. Naročito Fejza otkad sam čuo da JEBE.

Išli mi na kurac JTU, Prst(ne uvek), Nož, zatim cela plejada slikara, tj. kačača slika, Peki, Slavko, Murbi i ima ih još kolko oćeš.

Da jebote, Ajnštajn! Koji redondo. I onaj Roberto, ali nema ga već odavno otkad je javno gagovan.