Prijava

Joooj, da, sevast

А миииииииица мала...

Daš mu 100 hiljada, on oće petsko. Koja prstovska simbolika.

Да ти 10 хиљада а урачуна 100. Каква диван пример зеленашке политике.

Ne znam šta bi bilo ko na netu mogao da mi uradi pa da ga zamrzim. Al ima onako fin spisak likova koje ili ne podnosim totalno il parcijalno. Prvi je bio neki "krw" s kim sam se podžapao zbog pojma neam čega sad, al tad sam i ja bio malko primarijus i nov na sajtu. Drugi je bio Harlekin, u to vreme sjajni novi autor, kasnije samo prepisivač fora iz CKM-a (navodno on pisao za CKM). Treći Duke Nukem. Klasičan ekonomista, japi, berzanac, broker u vukajlijaškom smislu.

Od ovih sadašnjih, Samhain je jedini lik čiji komentar ne želim da pročitam na svojoj definiciji, i uvek ih brišem iako je on uporan da mi stavi do znanja kako sam smarač. Virus 15 mi je takođe išao na kurčanju, Čiča onako manje-više. Ima još likova, al ne u tolikoj meri.

Simptomatično je, da zakon percepcije šljaka u 100 posto slučajeva. Kako mi se neko dojmio na prvi kontakt, tako je ostalo do danas.

Nemam nekog da me nervira, a o mržnji da ne govorim, to mi je debilno, ovo je ipak sajt gdje bi svi trebali da se dobro zajebavamo i da jedni druge zajebavamo, bez ljutnje, naravno...
Samo jednom sam ostao zatečen, i to na onaj Blekov idiotski komentar na račun Aurore, tema je mislim, izaberi moderatora, tako nešto...Krajnje neprimjereno, al' 'ajd, nismo svi isti...
Sve ostalo je kul i baš se dobro zajebavam ovdje. :)

imao sam jednom jako loš dan i napljuvao sam džimija. sve on nešto, kao zna najbolje. ali shvatio sam da džimija ne možeš da mrziš...jer on ti u sledećem njegovom kilometarskom postu (gde tri puta linkuje KVLT) objasni zašto nisi u pravu. vremenom sam zgotivio svog zemljaka. to na vuki....a mislim da bih se uživo posvađao sa 70 posto ljudi.

Zyclon, En Dotter, Pufnica, Mylyca,Dusan1001....jer se kompleksi iz osnovne i srednje škole leče na drugim mestima.....

E da, jedino što je zahvalo je otkad ste pootvarali ove teme mrzi, voli, hoće, neće, liže kurje oko, zbir glasova na definicije mi je skočio.

Generalno ne volim dosade od autora u smislu "samo nek se pise bilo gdje bilo sta". Nekad me gamby zna unervoziti sa postovima na svaku mogucu temu, al nije to nista strasno niti posebno, valjda i od mog raspolozenja zavisi da li ce mi smetati ili nece.
Covjek koji me povazdan smori i koji je definicija dosade je zoki. Ne mrzim ga ali ne mogu da gledam njegovo prenemaganje na cetu, a uz to najpametniji je i tako to, u glavi je stao do trinaeste godine.

Dzimi mi je ostavio prvi komentar i to "Nesto si ti tu pogresio" i kasnije mi obrazlozio zasto to misli, nisam ga zgotivio nesto huha ali misljenja sam da je razuman covjek ali to ipak ne mijenja cinjenicu da ponekad troluje (njegove rijeci).

Nema nikog ko me nervira, nedajbože mrzim. JER! Većina autora koji se nešto trte, kurče i proseravaju su jedne obične napaćene duše u realnom životu, tako da ono što kažu, kažu iz neke zlobe, kompleksa ili štatijaznam. Internet je super stvar za izgradnju novog identiteta po principu ''boli me k*c, niko neće na slavu da mi dođe, pa mogu da prolivarim do mile volje i turiram narod''. Ovo kažem jer smatram da je svet mnogo manji nego što mislimo, i slučajno mi je čojstvo i junaštvo nekih članova (ovde nabrojanih) poznato preko nekih meni bliskih osoba....tako da sam izvela zaključak - što si veći palamud, pizmar i besno pašče na internetu, to se više približavaš dimenzijama paramecijuma u stvarnom životu.
P.S. Naravno, dešavalo se da me neko ispizdi u trenutku zbog svog stava i ponašanja ali ta emocija kratko traje.

Evo jedna pesma da boksujete džak, dok trenirate za susret sa vašim najNEomiljenijim autorom:
http://www.youtube.com/watch?v=JgGA-hHWxtA

i uvek ih brišem iako je on uporan da mi stavi do znanja kako sam smarač.

hahahaha amin xD

remče, priznaj, ti mene ne voliš :(

edit: alo b'e miševi, ne dirajte mi sevasta! on je dobar, na 'leba da ga mažeš, a ti snajka nemoj da si zlopamtilo.

Jelena Tihi Ubica aaaaaaa

remče, priznaj, ti mene ne voliš :(

naravno, jos sam i pobjegao kuci kada sam cuo da ces doci u NS. : )

@dedli, ali on je tako.. smešan, dosadan, iritantan, ok na momente izuzetno naporan, stvor.. ali previše je primitivan da bi ga iko mrzeo, to je kao da mrziš paramecijum.. :)

naravno, jos sam i pobjegao kuci kada sam cuo da ces doci u NS. : )

plače & tuguje aAaAA

Ma ne mrzim ga, ne poznajem ga, al mi je sahranio prvu defku na sajtu, još me duša boli

Ајде отворите тему први аутор кога сте спавали, то ће бити кул тема.

uuuuuuuuu ajde :)

na ovoj temi je i onako dzimi dobio titulu "mis clan koji najvise iritira ljude"

jbg, trudim se da zaboravim, tj. da uopšte ni nemam kontakta sa takvim likovima
nešto baš ne gotivim peki d džema, na početku a ni sad (mada je sad blaža varijanta)
EDIT: ne volim kad pišu ono lolo

Joj kako ste odvratni sa tim vašim sranjima AAAAA, OVO JE SAJT ZA DRUŽENJE, KAKO DA SE MRZEMO, MORAMO DA SE LIŽEMO AL PONEKAD ISPIZDIMO AL PROĐE.

Mogu misliti da pola vas ne voli nekog zato što taj ima KUUUUUUL jebene defke i više KUUUUUUUL jebenih poena. Paljevine ste vi, jebeš ga, opasno je to munjeno u mozak.

Al' kurčina, Skočimiše. Ja ne gotivim milicu al' ima kul definicije. Ocenih joj sve i na retko koju je iš'o minus.