Први аутор кога сте замрзели

1. Vejvern...? Kako ste stigli da je omrznete, ja časna pionirska sad prvi put registrujem to ime. Je li imala drugi nick ranije?

2. zlocesta, opravdavaš nadimak u fullu!

Kako, leba ti? Tako sto mislim da ne treba da se izrazava Cukic ili misljenje o duhovitosti na ovakvoj temi? Ja ne mislim da je ovo tema za ulazenje u pojam duhovitosti ili pricanje o Cukicima. Da je mrze stvarno- okej, ali ovako mi je bezveze.

3. да прости каубој џими, ал ми баш експлодирају јајца да мењам тему :*

4. Ververn...? Kako ste stigli da je omrznete, ja öasna pionirska sad prvi put registrujem to ime. Je li imala drugi nick ranije?

Не знам, само знам да толико нервира људе, да су ми је једно 15 пута пријавили за бановање и ја је банов'о, па ме сад хејтује, мисли да имам нешто против ње. А иначе ми је и она Дејан Цукић.

5. да прости каубој џими, ал ми баш експлодирају јајца да мењам тему :*

Па, ко је први поменуо мењање? :)

6. Готивим ове емотивне изливе међ моредаторима, али баш лололо

7. zlocesta pufnica
    zlocesta, opravdavaš nadimak u fullu!
    Kako, leba ti? Tako sto mislim da ne treba da se izrazava Cukic ili misljenje o duhovitosti na ovakvoj temi? Ja ne mislim da je ovo tema za ulazenje u pojam duhovitosti ili pricanje o Cukicima. Da je mrze stvarno- okej, ali ovako mi je bezveze.

To mi kaži bejbi!
    Lepo sam reko- ti opravdavaš!:)

8. Okej, nemam druge nego da shvatim to kao kompliment.

9. džimi, koliko ljudi na sajtu za tebe nije dejan cukić?

10. buri iako si me zamrzeo verovatno sa razlogom jer sam iritantna

бури
    džimi, koliko ljudi na sajtu za tebe nije dejan cukić?

Ovo pitanje objasnjava

11. džimi, koliko ljudi na sajtu za tebe nije dejan cukić?

Једно 30-40 оних које знам лично, јебига, морам о њима да имам неко мишљење. :)=
    Плус још једно 20 комада.

12. nisam te skapirao sad...

13. Па, ко је први поменуо мењање? :)

Па ја сам споменуо да би ти могао, страшно...

14. Ово много подсећа на Великог буразера.
    Каће номинације, дизбацујемо модове, убацујемо нове, банујемо људе трајно? Све по заслугама, пребројимо гласове и ћао ђаци

15. Стивене, прочитај задатак за данас.

16. Самхаине, какав задатак? Где?

17. Па кажеш да је к'о Велики Брат, па да видим шта радимо ове недеље.

П.С. Е јеби се кад ти толико треба, имаш номинацију од мене.

18. А јесам глуп... Ај да препишемо умору.

Треба да измислите варијанту песме Данас мајко жениш свога сина, жениш свога сина.

Немојте да ми потурате ону Нигрутинову.

Најбољи текстописац добија златну статуу "Марина Туцаковић" и бива заштићен од испадања, то јест бана.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.