Први аутор кога сте замрзели

1. ovom prilikom apelujem na vejv da prizna da je mrzela mene i mog brata ludaka maru munju kad se ulogovala na vuku. i to sa razlogom jer smo joj pomerale njeno malo crvenokoso dupe.

2. ovom prilikom apelujem na vejv da prizna da je mrzela mene i mog brata ludaka maru munju kad se ulogovala na vuku. i to sa razlogom jer smo joj pomerale njeno malo crvenokoso dupe.

Vejv je džindžerka? lololo!

3. Grrrrrr, džindžerke su seksi.....

4. Mozda je ona jedno od "ginger kids" iz South Parka? To bi objasnilo neke stvari...

5. liči na onu iz originalnih čarlijevuh anđela...

6. pa to je ona. Isto i keva iz Vesele 70

7. спам алерт...

8. fak jea, mene niko ne ne gotivi :D
    hejteriiii xD

9. Ja sam jedan od Andol autora (sad idem da to i definišem, Đimi skini sebi jedan minus, ja te volim zbog inspiracije:). Davne 2009. čujem neke fazone o onome-koji-se-ne-sme-imenovati i informaciju o Vukajliji kao mestu gde se to čita. Dođem, vidim, registrujem se i odmah napišem defku o istom. Ja sav srećan, mlad, neiskusan, dođu Bora Drljača i Vehbija Ćoralić pa me jedan napuši, a drugi, onako s visine, pohvali za ništa. Joooj, kuvao sam 25 minuta kako da se svetim i rešim da im hejtujem sve defke. Odem, pročitam, dam pluseve i oladim se od hejta. Jbg, ljudi genijalni. Posle smo se i spamovali međusobno na tuđim defkama kad sam ja shvatio suštinu Vuke pa postao "iskusni" autor.

Duga priča, ali posle te duge priče išle stvari kako tako i dođe ova definicija. Prođe odlično sa bodovima, ljudima se dopadne, ali me lik izruži na pasja usta kako sam kreten, budala, lokal patriota koji živi u snovima i pati od kompleksa Velikog Srbina i sl. Ne mogu da kažem da ga mnogo mrzim, ali niti čitam njegove defke, niti ih ocenjujem - "промашен живот".

E, da, mrzim NadžakBabu zato što je previše kul da bi ličila na JJ :)

Uf, sad mi lakše.

10. Valsinarb90 zbog ovoga:

Valsinarb90
    Pivo.
    :bljaaaaaa:
    :bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:

11. onda mrzi i mene, pivo je pickasto

12. Cukic,Cukic,Cukic...ma,svi su oni Cukici.

13. Možda je vreme za novu temu: Koji autori za vas nisu Dejan Cukić?

14. Svi ovi kurčeviti na sajtu su Cukići i bezmudi u stvarnom životu, al neka ih, porokali bi se kad ih ne bi bar ovdje primjećivali.

15. Advokat

Možda je vreme za novu temu: Koji autori za vas nisu Dejan Cukić?

e sad tedo da otvorim temu "ko sa sajta je za vas dejan cukić"... :)

16. Džimija, pa Pekija džema, pa prsta, pa celta, pa sebe, pa zl pufnicu, pa mrmuna, pa auroru, maramunju, onog ludog cinka, pa onda opet sebe, pa korleoneta, pa milisava i njegove duple, đurumornara, urbanulegendu i đurulegendu... i na kraju opet sebe...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.