Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Сад ћу да кажем.
↑
Ne mrzim nikoga.
ne mogu da kažem da sam ga zamrzo ovo je virtuelno jel da, al da mi išo na ganglije --- išo mi skroz....onaj rukometaš, Nebojša...ja mu ostavio neki komenta, brez veze, on na pvt--duvaj ga, sisaj ga, retardu, i sve tako nešto...i posle ona trošarina...i to je valjda jedini put da mi neko išo na kurac ovde...
sa onog naloga bicebice, vidim par autora me spominje, sam se baš super zezao i nisam se uopšte uzbuđavao...palio masu i smejao se...a i tu su mi slali baš lepa ljubavna pisma...
Ipak mu jos stoji u profilu ...
http://vukajlija.com/recnik/autori/22820
Hahahahaha ladno jos uvek postoji poster
http://vukajlija.com/zabava/posteri/28681
hhahaaaha JAVIO, sjeba te nebojša...
bicebice je legendaran nalog...
Post za sva vremena :
http://vukajlija.com/zabava/posteri/28681#comment_596756
Па зар овај постер нису обрисали?
a jest Buri, sjebo me....:) inače se kliberim ovde kao kreten, žena me samo gleda i kaže "koji se pa sad smeješ"...al tad sam skroz bio ispizdeo...ej uzimam jaknu u 10 do 12 i kažem ženi "odo ja nešto da obavim"...na putu prema taksiju setim se čelzijeve definicije "jel ideš da se biješ"..tako nekako...nasmejem se al ipak uđem u taksi...
kad sam se vratio žena me gleda i pita "pa jesi obavio to nešto?"...
skroz apsurdna situacija...
Cuti bre , to ti je lektira za hejtere pocetnike .
od danas si mi ti idol JAVIO...
ne mogu da vjerujem da si tad otišao tamo... LEGENDO
to Buri prcaš malo?..ako, ako...zaslužio sam..jebga, dileja...:))
ne prcam, majke mi...
nego stvarno ne mogu da vjerujem da si tako otišao (ako ti ne ložiš)... ne bih mu ja otišao ni za sve pare svijeta...
P.S. jesam pička, a?
ma ne ložim...al sad kad razmislim, glupost...no nebitno...da ne spemujemo više...:)
А кад сам дошла, улетела сам у неку расправу са Мрмуном и ту је ускочила и лемаја, па су ме њих двоје у пакету нервирали. Онда ме мало касније изиритирала аурора и сентаз литл хелпр марамуња.
bušido al njega više nema ali je tu adekvatna zamena, zločesta pufnica
i surovog sam mrzela dan i po kad mi je obrisao definiciju dana, bila sam ljuta i tužna :(
Ja sam zapravo tek sad shvatila da je ovo potpuno nevalidan glas. Zapravo ona kaze da sam ja ZAMENA za nekoga, neko ko je dosao POSLE, sto OCITO znaci da ja nisam PRVI autor koga je zamrzela.
bojanboj, skroz nisi fer http://vukajlija.com/recnik/autori/22844/komentari-drugih?strana=233 prvi moj komentar na nekoj tvojoj defci je bio skroz pozitivan... ali to se jebiga ne pamti... neka, neka....
nemo, ne secam se sta je bilo, ali neko mora da brani nejakog mrmuna! :P ;))))
↑ Ti Džimi, ti...
Kad sam došao na sajt, video sam dosta komentara loših na tvoj račun, par postera i jednu grupu na fejsu koja te proziva, pa sam skont'o da si neki nadrkani moderator koji teroriše jadne pripadnike vukajlije. Čak sam napravio par zaebljivih komentara na tvoj račun ( iako te ranije na sajtu nikada nisam sreo ).
Aj sad onaj drugi deo ''Al sad si ok'':
Skontao sam da ima mnogo gorih moderatora. Skontao sam da sviraš gitaru. Da imaš dobre defke. Da imaš očajne postere. I sad mislim da si ok... Inače nikoga posle toga nisam nešto ''hejtovao''... Mada nisam ni tebe nešto posebno ... možda jedan komentar-dva na tvoj račun... gubljenje neko.. eto tako... Sad mi je duša čista...
Лемаја, на постеру неком, нешто за шешир од попа за кога сам ја тврдила да је рабин. :)))
ЈА сам замрзо Звонимида Ђукића Ђулета, али су ме неки натерали пре два дана да га одмрзнем.