Разноразно питање

1. Ne postoji to. Utripovo si

2. Постоји, тражим наслов са друштвом. :D
    Није то Брусе, ово је класични 2Д цртани.

3. u jebote, ovo nisam ni gledao, ali zvučalo mi slično sa Tatonkom :)

4. urrad
    10.6.2014 Prestao sam da glumim skriptu.

5. ТО! Хвала ти ко брату, доказао си да си човек. :)

6. Ima l ko broj neke kurve iz Podgorice?

7. Da li Eminem i dalje izvodi Ass like that na nastupima?

8. Treba mi pomoc da se izborim sa nekim sranjima na kompu:

Iskacu mi neke neverovatne reklame sa svih strana na bilo koju stranicu da udjem, treba mi 10 sec po stranici samo njih da gasim!

Gde da kliknem da idu u pizdu materinu?

9. instaliraj adblok

10. Pogresio sam, nisu add-onsi, nego neke reklame tipa google i one najgore bele reklame sa nekim tekstovima. Da li ce i njih da resi adblock?

11. morao bi, ali možeš da probaš obrisati istoriju i kukije, pomaže ponekad

12. to sam prvo uradio. Aj sad cu da instaliram i ovo

13. Teško, ako staviš adblok u najboljem slučaju iskakaće ti prazni okviri, moraćeš malo da se potrudiš.

Prvo proveri u addons/extesions kurci palci ima li šta čega tu ranije nije bilo, često se zove i nekim regularnim imenom, recimo 'sharepoint wrapper' ili štatijaznam, ne očekuj 'me bad virusware fuck up your computer'.

Ako ne nađeš ništa onda probaj čišćenje ovim redosledom:
    adwcleaner
    junkware removal tool
    ova prva dva samo pokreneš, ne instaliraju se, onda preskeniraš sa malwarebytes antimalware čisto da vidiš jel ostalo šta

14. Fala vam obatrojici, pomoglo je ovo brusovo, sad mi broji koliko blockova kara po stranici, he he he...

15. Treba mi pomoc da se izborim sa nekim sranjima na kompu:

Iskacu mi neke neverovatne reklame sa svih strana na bilo koju stranicu da udjem, treba mi 10 sec po stranici samo njih da gasim!

Gde da kliknem da idu u pizdu materinu?

http://i1.cpcache.com/product_zoom/350829703/golf_shirt_with_small_logo_of_xhamster.jpg?color=White&height=460&width=460&padToSquare=true

16. Kad ti pošalju poruku "zdravo, jesi tu, hoćeš da se jebemo" ti napišI "neću"

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.