U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Poručio bih ja da nije stranica u pripremi :D
Al ste kolegijalni, ja mislio da znate neku ovako radnju u BG-u, to sam i ja uspeo da izguglam, mada ne verujem da prodaju ovako zastave, moraću to sam da ih pitam...
evo ti i to kad te mrzi da tražiš:
GMT COMPANY
+381 3318 331, 3319 647
+381 65 3319 647
Email:office@gmt.rs
:)
pa ovo ti je radnja u bgu lolo
ako ti treba zastava srbije, viđao sam na onim uličnim štandovima u knezu i na kalemegdanu
Hahahaha hvala Bruse...
Nije zastava Srbije, hoću da kupim zastave zemalja gde sigurno nikad neću ići, ovako sam kupovao tamo gde sam bio...
ovi rade sve što ti padne na pamet, ali cene ne znam
који ће ти курац то
čemu? kontam da kupiš u inostranstvu zastavu zemlje gde si putovao da imaš kao uspomenu ali ovo ti je klasično bacanje para
Kolekcija, Dvajte, ako neki mogu sličice da skupljaju mogu i ja zastave, šta ću kad volim...
nisam znao da si strastveni kolekcionar, uživaj lolo
имал неко идеју где могу да нађем све епизоде дигимона АЛ ДА СУ НА СРПСКОМ? Јбг, морам нечим да занимам клинце, а и мени се гледају. Само немојте wix пошто не ради.
Јел се сећа неко како се зове цртаћ који је ишао на ртсу пре десетак година, као о историји фудбала, па свака епизода у другој епохи и тако нешто, типа инке маје
''Фер плеј'' мислим да се звало
Jeste, Fer plej. Španci radili, zove se Historias del fútbol.
http://youtu.be/EJfQVZMW31o
https://www.youtube.com/watch?v=hWzYWlGIQEY#t=21
Размишљам да ли да гледам, плашим се да се не разочарам
Šaznam, ne nađoh na srpskom sad.
pojavila mi se ispod pazuha neka na dodir bolna kvržica. je li to nešto za šta treba ići doktoru? ili da guglam pa da saznam da je rak u pitanju?
имо сам ја то, изгледа да је била чибуља
Imaš rak dojke.
Имаш у радној жени на углу косовске и влајковићеве разних застава, погледај тамо.