Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Idem sad da ti pogledam kako si ocenjivao ljude.
Јá, немој ми ту преносите негативну енергију, аура ми је у деликатној корелацији са сатурном. А да не причам колико је то ступидно за једну индивидуу оваквог урбаног места.
Bruce, zajebancija potpuna. Ne vređanje, no zajebancija. Elem, vi matorci uvek tako perfidno mlađe zajebavate, ali ok, nema problema.
http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo
Treba skupiti kintu za nekog nekromansera sa Jamajke da samonuje Maršala. Garantujem da bi se za godinu dana osetila promena. Ili bi se vozdigli ili bi izginuli u ratu sa Mađarskom i Bugarskom.
Ma nemam ja pojma šta se izdešavalo nego mrtav forum, dosadno, sve sam izocenjivao i sad čekam ko ridža u praznom autobusu da neko nešto napiše...
vodite ljubav ne rat pozz
slobodno.ja slabo to ocenjujem,niti vijam nekog da hejtujem,niti me zanima.to mi je tek dno dna.sada cu ja da vijam nekog da bi mu dao neki minus.boli me uvo i za moje skorove.ko da je to toliko bitno.ja kada vidim da neko kuka za to,dobijem koprivnjacu.
uistinu,nekad dok sam logovan ocenjujem postere.retko,al nekada.i to jako kratko.par strana.
šta se svi branite majkumu, ko da sam moderator...
Brus ako ja napišem da volim palačinke, da li se i to računa lolo
БРУСЕ МЕНИ НИ ЈЕДНА НИЈЕ ЗА ОДАБРАНЕ МАЈКЕ МИ! лолололол
koliko sam skontao,to je ovde k'o neka bozanska titula.
ne znam ni te/tog moderatore/moderatora.
Glorifikovani smetlar...
e bruce brate, mislim verovatno moz da mi budes otac, ali nema veze, nego, s'a ima gospodzoo? :D
ko blagajinik u skoli.skupljas pare,a ne dobijas nista.
e bruce brate, mislim verovatno moz da mi budes otac,:D
Gde ti je samopouzdanje? To što je stariji ne znači ništa!
Ako je 800€ ništa...
mislim na to kada si blagajnik razreda.titula bez benefita.a i ne verujem da je 800 jevreja plata blagajnika u skoli.
al znaci sto je moderator olololo
Ali jeste moderatorska...
E, sad. Ovo može biti i pohvala, u nekim situacijama...