Разноразно питање

1. 800 jevreja?pa dobro...de se ima,tu se valjda i daje.

2. Јá, немој ми ту преносите негативну енергију, аура ми је у деликатној корелацији са сатурном.

Ou, pa ti si najebo. Saturn je neka zajebana, nesrećna planeta. lololo

3. jel ide neko na jogu od vas zaludnih,a i ja sa vama zajedno...
    isao sam par meseci,opet cu negde na leto.dobra stvar.
    kada ste vec pomenuli negativnu energiju,saturne,ovo-ono...

4. Trči par kilometara, udaraj u džak 5 minuta, ili iscepaj 2 metra drva. Ode sva negativna energija u tri lepe :)))

5. Јога је за педере. Удари ово што је Нес рекао и не буди пичка.

6. Mene bi bio blam tamo na jogi, koliko mi krckaju svi zglobovi, ma koliko da vežbam/ne vežbam, tamo bih odjekivala. x)

7. jel ide neko na jogu od vas zaludnih,a i ja sa vama zajedno...
    isao sam par meseci,opet cu negde na leto.dobra stvar.
    kada ste vec pomenuli negativnu energiju,saturne,ovo-ono...

Stani go ispred radijatora, tako bar kažu...lololololo

8. Кај се дешава са избором дефки за насловну? Недостаје ми <3

9. Кај се дешава са избором дефки за насловну?

сад 'тедох да приупитам.

10. Na pauzi je. Nastaviće se uskoro.

11. Čini li se vama da Đovak loži Kverija da ga boli zglob? Ako neko gleda...

12. Na početku ništa ne boli, čak ni kad ti namještaju ne sjećam se da je boljelo, a kasnije, ne pitaj... Pauziraće sigurno sedmicu ili dvije poslije ovog... Opasno je igrati ovako povrijeđen, ali Davis cup je poseban, nažalost uvijek će biti onih koji ga prozivaju.
    Nadal nije igrao prošlo kolo Davis cupa, ni Del Potro, iako nisu povrijeđeni, jedino se kod nas Srba diže buka u medijima, kada neko ne može da se angažuje i u reprezentaciji, pritom zaborave na sve prethodno što je u Davis cupu postigao.

13. Ne boli ga sad, imaju oni one fine droge u spreju što te dignu sa adrenalinom pa ništa ne osećaš. Biće odlično ako pauza bude samo dve nedelje...

A da ga jebe, jebe - zamisli kad igraš protiv povređenog čoveka, a on te nituje kao da ima četiri ruke...

14. Na početku ništa ne boli, čak ni kad ti namještaju ne sjećam se da je boljelo, a kasnije, ne pitaj...

Medvjediću, si ti nekad izvrtao zglob? Sudeći po ovom postu - nisi.
    Meni je na basketu noga u zglobu otekla u roku od odma', nakon izvrtanja. Znači, jedva sam uspio odvezati patike, rasla je na moje oči. I bol je nepodnošljiv.
    Đovak se, ili blago povrijedio, ili je simulirao da onog pajvana opusti malo...

15. Jebo vas on.

Da li ste vi koristili ikad one kondome iz socijalne pomoći?
    Jesu li oni predebeli il se meni čini?
    Jebemtisunce, ko unutrašnju SAVA gumu da si navukao na kitu.

16. Skočko, nemaš potrebe drkati preko kondoma.

17. Jesam izvrtala skočni zglob, i nije mi jasno kako nisam ništa osjetila, još u srednjoj školi, možda sam bila u šoku, pa zbog toga, ni meni nije jasno kako, vjeruj....

18. Ups, ti si žemsko! Oprosti. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.