Разноразно питање

1. Врло једноставно, без икаквих каблова. Идеш у сетингс - сет вајерлес - ентер и то је то.

2. E, inspirisan ovom temom na forumu da upitam ne mogu da skapiram nikako kako ljudi mogu da rangiraju neke stvari, tipa - "matori, x-ti album z-tog benda je bio za nijansu of y-tog albuma", ili "toliko sigurno kažem da ulažem kuću i okućnicu u tvrdnju da je gluma x-tog glumca je bila za dve i po nijanse i tri i po zere gora u k-toj sezoni nego u k+i-toj sezoni, dok je produkcija bila zericu i frtalj bolja nego u k-j-toj sezoni". Malo karikiram, ali valjda kapirate šta hoću da kažem. Šta znam, kad slušam muziku ili gledam film ili seriju ne padne mi na pamet da razmišljam o tim stvarima. Jebi ti mene, ali ja ne kapiram kako ovo ljudi sude, kad bih i nekim čudom pokušao, ja bih se odmah zapucao kod izbora metrike za komparaciju takvih stvari, pao bih u dilemu o preciznošću evaluacije i ovjektivnošću mog suda, da ne govorim da bi mi propao doživljaj da ovo radim dok slušam muziku ili gledam film, seriju ili nešto treće. Jes' da sam matematička picajzla sa slabim mogućnostima multitaskinga, i jest' to možda sam bosanski međed sa dva binarna stanja ukusa "valja" i "ne valja", ali ja očiju mi mojih ne mogu da skapiram. Ima li neko još ovakve probleme ili sam jednostavno unikatan budak?

3. Pretpostavljam da odgovor od mene znadeš...

4. Луксе, којим се методама служиш кад процењујеш квалитет секса?

5. Луксе, којим се методама служиш кад процењујеш квалитет секса?

Da jebem, možda bih ti i znao odgovoriti lolo

6. pa nema tu neke jednacine, nego jednostavno nesvesno sklopis neku procjenu i kaes ovaj album je bolji od tog. nije da uzmes da prebacujes na papir dobre i lose strane pa onda presaberes i dobijes racunicu.

7. To je pitanje da li si konzument, ili nešto više, tipa s nekim kritičkim stavom. To ti je kao sa hranom: neko će jesti tek da bi zadovoljio svoje potrebe, dok će neko biti, jelte, kritički nastrojen i ocenjivati jelo i biti proždrljivi hedonista. Tako i u drugim sferama: neko gleda seriju ne bi li kvalitetno ubio vreme, dok drugi uloži više energije i tome daje neku drugu dimenziju.

8. Lukse, tema se zove:

Serija koju biste preporucili

.
    Valjda to znači da iskazuješ svoje lično mišljenje šta se tebi sviđa, tema nije objektivna.

9. Da jebem, možda bih ti i znao odgovoriti lolo

Хаха, добааар. Елем, провирон објаснио (он се послужио примером хране, ја секса).

10. To je pitanje da li si konzument, ili nešto više, tipa s nekim kritičkim stavom. To ti je kao sa hranom: neko će jesti tek da bi zadovoljio svoje potrebe, dok će neko biti, jelte, kritički nastrojen i ocenjivati jelo i biti proždrljivi hedonista. Tako i u drugim sferama: neko gleda seriju ne bi li kvalitetno ubio vreme, dok drugi uloži više energije i tome daje neku drugu dimenziju.

Provirion

ne valdemariši.

Lolololololo

11. Мени се тај наслов теме не свиђа. Да је наслов: "серија коју препоручујете" онда бих знао шта да напишем. Овако кад год нешто напишем имам осећај да треба да додам да БИХ препоручио серију само да није овога или да фали онога.

12. Мени је још мање јасно кад се неком не свиди неки филм или бенд и онда крене да га пљује ко да му је фамилију поклао... Добро, неке металике можда и јесу поклале неком фамилију, ал будимо људи иако смо моржеви.

13. Hvala na odgovorima, stvarno nisam mislio ništa loše u vezi teme i postova, samo me inspirisala pa sam se setio da upitam jer su mi takve fine stvari totalna nepoznanica, kao kad bi međedu dao da svira harfu, tako nešto. Možda sam blago autističan, jebemga, ali stvarno radim na binarnom nivou, pa da upitam ima li sličnih pacijenata. ;-) Vrlo mi se sviđa odgovor Provironov. Ja sam izgleda klot konzument. JA KONZUMIRAM lolo

Мени је још мање јасно кад се неком не свиди неки филм или бенд и онда крене да га пљује ко да му је фамилију поклао

+1 E, da i ovo ne kapiram. ;-)

14. Dionysio, ja sam bio strogo u fizički ograničenim razmerama, dok valdemarisanje je u domenu apstrakcije. Elem, ovo bi se moglo definisati, lolo.

15. U pravu si, valjalo bi, al drugom prilikom (a možeš i ti da definišeš verujem da bi bolje), a i sad pišem jubilarnu stotu defku... joooj, što me drma trema...lololololo

16. Je l' se nekom odlepio djon od patika? Kako ste zalepili to? ovaj nas obucar 90+, bojim se da mi ih ne unisti. A patike su nove, dva meseca u vr' glave. Pomagajte.

17. ја их обично однесем обућару који се не сећа убиства кнеза михајла

18. Kupi bre lijepak i zalijepi ti, pta izmišljaš, nije kolajder hadrona.

19. Pa ako se sam od sebe odlepio mozes ih zameniti jer je garancija 6 meseci. Osim ako nisi kupio kod kineza i slicno.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.