Разноразно питање

1. velika je šansa da si bacio i račun i kutiju pa ti je bolje da se maneš te rabote i odeš kod obućara i daš mu da zalepi to profesionalno.
    Napomeni mu da ti je bitno da ne usere jer će u protivnom morati da ti kupi druge.

2. Ali nemoj to tim rečeima pošto će u tom slučaju biti pod velikim pritiskom

3. Ae nek mi neko predlozi sta mogu da definisem za 100-tu defku :)

4. Neki arhaični sleng po mogućnosti. Imaš siguran plus od mene na takvu definiciju.

5. Ae nek mi neko predlozi sta mogu da definisem za 100-tu defku :)

Mogu da ti predložim ono što sam ja definisao, upravo mi danas stota bila... :))))
    Od preživelih naravno...

6. Сад ћу да пречешљам фон да видим шта све имам добро за дефку :)

7. Dionysio

Mogu da ti predložim ono što sam ja definisao, upravo mi danas stota bila... :))))

А и ти Јамајчанин питаш глупости, па нормално да ће ти стота дефка носити наслов Dionysio.
    У ствари, број 100 треба заменити речју Dionysio.

-У јеботе колика зграда.
    -Да бре, има Dionysio спратова.

-Где је Маре?
    -Отишао са Ванесом радодајком кући.
    -У брате, јебаће је Dionysio%.

:)))

8. Шта год да дефинишеш ти јубилеји прођу лошије него што очекујеш. лололо

9. А и ти Јамајчанин питаш глупости, па нормално да ће ти стота дефка носити наслов Dionysio.
    У ствари, број 100 треба заменити речју Dionysio.

-У јеботе колика зграда.
    -Да бре, има Dionysio спратова.

-Где је Маре?
    -Отишао са Ванесом радодајком кући.
    -У брате, јебаће је Dionysio%.

Kako dobar trol Thilmo...lololololo Mada nisi daleko od istine, ima u čitanke da me metnu...
    Ozbiljno, ne ložim te... :) Ali to opet znači da si pročitao defku, decxko?!
    Viđeću tebe, imaš ti još da guraš... :)))

10. Шта год да дефинишеш ти јубилеји прођу лошије него што очекујеш.

Мој јубилеј није прошо толко лоше. Јесте да се неки увредише јер су се пронашли, па је испала цела расправа у коментарима, ал' добро, бар да је занимљиво за јубилеј.

11. jebem ti drzavu i racun i sve komplet, od sad ispod jastuka cuvam i racun i kutiju. jebem ti drzavu

12. Малолетник

jebem ti drzavu i racun i sve komplet, od sad ispod jastuka cuvam i racun i kutiju. jebem ti drzavu

А где си купио патике?
    Нека легална радња где иначе издају рачуне или ти нису ни издали рачун?

13. u centru begea, pre 3 meseca, mislim da je tamo u knez mihajlovoj, skechers na spratu, inace sergio tacchini patike, ocekivah kvalitet jebogati..

EDIT: ali ima jos 2 ceka da prodje, a nemam ni kutiju ni racun, ajd neko ko radi u prodavnici nek pomogne :D

14. 2 čeka si dao za patike? Boktejebo, a ja starke od 1700 dinara.

15. Пази, ја сам узео неке фармерице у Леџенду, после пар месеци етикета одјендном пустила боју, не знам ни ја како, отишао код њих без рачуна и рекламирао, платио сам их око 5 сома, нисам хтео да ме направе на будалу.

Елем, рекао сам отприлике кад сам их купио и они су нашли кад је тај рачун откуцан и само га копирали, на основу тога су одрадили рекламацију и дали ми да земаним тј. узмем нешто друго у тој вредности.

По закону о заштити потршача, имаш право да тражиш новац назад чини ми се 15 дана након куповине а након тога до 6 месеци можеш тражити замену.

То је неко моје искуство, додуше Леџенд је наша фирма и произвођач, а ти си купио патике које продаје дистрибутер али покушај, ништа те не кошта.

16. Nema leba od kupovine patika u prodavnicama, isključivo preko neta ili od šanera. Na planeti zemlji nema većih cena patika nego u Knez Mihajlovoj. Možete da oprobate mangupsku tehniku ako imate viška muda i manjka para:

-Je l mogu i levu da probam... Odlična mi je, zapakujte mi ove stare...

I dok ona pakuje stare, ti uveliko obaraš rekord u trčanju na 400 metara.

17. Ja moje starke kupio na limundu jebenom, nove, moj broj, 2500 dinara. evo već treća godina kako ih šetam.

18. i kamera te snimi i obaras rekord u ispustanju sapuna u tvorza :D

19. Pa kad kupuješ patike obavezno isprobaš i novi duks.

20. Ja kupujem patike u jednom marketu jednog tržnog centra, dovoze autlet robu iz Njeačke, ribokice, adidaske po 25€
    S obzirom da nosim upravo taj klesik sport-kežual stil tikepa (koi sam Mateja Kežman jbt) meni sasvim odgovara.
    Kupiš adidas za 30€
    http://www.office.co.uk/images/product/zoom/21619114_z1.jpg

il ribok za 25...
    http://shop.reebok.com/us/product/men-reebok-royal-court-low-shoes/EI096?cid=V44580&breadcrumb=svZu2Z1z13070

Danas sam baš pazario ribok tennis vulc low koje u slobodnoj prodaji u radnjama iste jebene identične koštaju 119 km a ja platim 49. Ko je sad tu lud?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.