Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
velika je šansa da si bacio i račun i kutiju pa ti je bolje da se maneš te rabote i odeš kod obućara i daš mu da zalepi to profesionalno.
Napomeni mu da ti je bitno da ne usere jer će u protivnom morati da ti kupi druge.
Ali nemoj to tim rečeima pošto će u tom slučaju biti pod velikim pritiskom
Ae nek mi neko predlozi sta mogu da definisem za 100-tu defku :)
Neki arhaični sleng po mogućnosti. Imaš siguran plus od mene na takvu definiciju.
Mogu da ti predložim ono što sam ja definisao, upravo mi danas stota bila... :))))
Od preživelih naravno...
Сад ћу да пречешљам фон да видим шта све имам добро за дефку :)
Mogu da ti predložim ono što sam ja definisao, upravo mi danas stota bila... :))))
А и ти Јамајчанин питаш глупости, па нормално да ће ти стота дефка носити наслов Dionysio.
У ствари, број 100 треба заменити речју Dionysio.
-У јеботе колика зграда.
-Да бре, има Dionysio спратова.
-Где је Маре?
-Отишао са Ванесом радодајком кући.
-У брате, јебаће је Dionysio%.
:)))
Шта год да дефинишеш ти јубилеји прођу лошије него што очекујеш. лололо
У ствари, број 100 треба заменити речју Dionysio.
-У јеботе колика зграда.
-Да бре, има Dionysio спратова.
-Где је Маре?
-Отишао са Ванесом радодајком кући.
-У брате, јебаће је Dionysio%.
Kako dobar trol Thilmo...lololololo Mada nisi daleko od istine, ima u čitanke da me metnu...
Ozbiljno, ne ložim te... :) Ali to opet znači da si pročitao defku, decxko?!
Viđeću tebe, imaš ti još da guraš... :)))
Мој јубилеј није прошо толко лоше. Јесте да се неки увредише јер су се пронашли, па је испала цела расправа у коментарима, ал' добро, бар да је занимљиво за јубилеј.
jebem ti drzavu i racun i sve komplet, od sad ispod jastuka cuvam i racun i kutiju. jebem ti drzavu
jebem ti drzavu i racun i sve komplet, od sad ispod jastuka cuvam i racun i kutiju. jebem ti drzavu
А где си купио патике?
Нека легална радња где иначе издају рачуне или ти нису ни издали рачун?
u centru begea, pre 3 meseca, mislim da je tamo u knez mihajlovoj, skechers na spratu, inace sergio tacchini patike, ocekivah kvalitet jebogati..
EDIT: ali ima jos 2 ceka da prodje, a nemam ni kutiju ni racun, ajd neko ko radi u prodavnici nek pomogne :D
2 čeka si dao za patike? Boktejebo, a ja starke od 1700 dinara.
Пази, ја сам узео неке фармерице у Леџенду, после пар месеци етикета одјендном пустила боју, не знам ни ја како, отишао код њих без рачуна и рекламирао, платио сам их око 5 сома, нисам хтео да ме направе на будалу.
Елем, рекао сам отприлике кад сам их купио и они су нашли кад је тај рачун откуцан и само га копирали, на основу тога су одрадили рекламацију и дали ми да земаним тј. узмем нешто друго у тој вредности.
По закону о заштити потршача, имаш право да тражиш новац назад чини ми се 15 дана након куповине а након тога до 6 месеци можеш тражити замену.
То је неко моје искуство, додуше Леџенд је наша фирма и произвођач, а ти си купио патике које продаје дистрибутер али покушај, ништа те не кошта.
Nema leba od kupovine patika u prodavnicama, isključivo preko neta ili od šanera. Na planeti zemlji nema većih cena patika nego u Knez Mihajlovoj. Možete da oprobate mangupsku tehniku ako imate viška muda i manjka para:
-Je l mogu i levu da probam... Odlična mi je, zapakujte mi ove stare...
I dok ona pakuje stare, ti uveliko obaraš rekord u trčanju na 400 metara.
Ja moje starke kupio na limundu jebenom, nove, moj broj, 2500 dinara. evo već treća godina kako ih šetam.
i kamera te snimi i obaras rekord u ispustanju sapuna u tvorza :D
Pa kad kupuješ patike obavezno isprobaš i novi duks.
Ja kupujem patike u jednom marketu jednog tržnog centra, dovoze autlet robu iz Njeačke, ribokice, adidaske po 25€
S obzirom da nosim upravo taj klesik sport-kežual stil tikepa (koi sam Mateja Kežman jbt) meni sasvim odgovara.
Kupiš adidas za 30€
http://www.office.co.uk/images/product/zoom/21619114_z1.jpg
il ribok za 25...
http://shop.reebok.com/us/product/men-reebok-royal-court-low-shoes/EI096?cid=V44580&breadcrumb=svZu2Z1z13070
Danas sam baš pazario ribok tennis vulc low koje u slobodnoj prodaji u radnjama iste jebene identične koštaju 119 km a ja platim 49. Ko je sad tu lud?