Разноразно питање

1. Фала Ремче, значи да ипак сачекам исповести задовољних корисникa.

2. Пре неки дан нисам умео да изађем из једне, јебала их она врата.

Bravo majstore, nasmejao si me prvi put od jutros :)

Pejpal nije za sirotinju, za nas je kineska pijaca i šverc iz Rumunije. Svaka čast onima kojima nešto znači, ali realno je ova usluga bitna samo ljudima koji mogu nešto i da naplate iz inostranstva, a upravo to će nam biti uskraćeno još barem godinu dana. Radovanje suspended...

3. Znači, džabe sam prosledio deset hiljada mejlova u kojima se predstavljam kao senegalski princ?

4. Сенегалски принц Јован Први.

5. Odem danas u poštu, ono tamo neka teta sa natapiranom frizurom, jakom šminkom i sređenim noktima kucka u kompu na tastaturi sa crvenim W A S D slovima, dok su ostala crna, još su bila od one malko grublje plastike da se teže izližu, vidim i drugi na šalteru imaju istu, je l' su to ta teta i svi na šalteru gejmeri? :D

6. je l' su to ta teta i svi na šalteru gejmeri? :D

To bi objasnilo onolike redove i svo čekanje...

7. Ahhahahahhahahaha, možda neki profesionalni nivo solitera! Ja se još pitam gde im nabaviše te tastature, samo u Borči. :=)

8. ma to su one najjeftinije a4tech tastature

9. Spojile se preko lana, pa rokaju kanter.

10. Ja otvorih nalog na paypal-u, sa internet visa karticom koju inače koristim za onlajn šoping, ne treba ti namenski racun.
    Što 'no kažu svi, nije to sad neko otkrovenje, samo malo širi izbor sajtova za kupovinu (tipa ebay i etsy).
    Najviše mož' da mi se obraduje muž, na ebay često natrči na delove koje ovdi ne mož' da kupi.

11. ma to su one najjeftinije a4tech tastature

A, jebiga, a taman mi bile kul te šalteruše. x)

12. dobija li se sida ako drkaš na osobu zaraženu sidom?

13. jebes ti tu kupovinu preko e-bay kada ce ti nasi carinici izbiti duplo vise love iz dzepa

14. Jel zna neko recimo za robu iznad 70-80 dolara kolika je ta taksa-carina ili kako vec, npr. nasao sam sajt za patike gde je isporuka besplatna ili tipa 20 dolara, ali nzm. kolko ce da me oderu na carini, pa da ispadne skuplja dara nego mera... jel kupovao neko nesto sa Visa Elektron karticom na netu?

15. Kupovala sam ja, ali ne patike.

16. Ja kupujem stalno. Znam da roba do 50 eura vrednosti ne podleze carini, a i carina nije velika za neke vrste robe, tipa garderoba i tako to.
    Samo vodi racuna kojom sluzbom ti salju, neke se prave pametnije od ostalih.

17. Imate temu za pejpal, molim da prenesete raspravu tamo da ne bude da je čoik đabe otvaro i trošijo postove HVALA!

Elem, šta da poklonim jednoj drugarici/poznanici za 18. rođendan?
    Ovako, ona je vrlo dobra drugarice moje sestre.
    Pozvala je i mene na njen 18. na insistiranje njene sestre. A tu njenu sestru sam upoznao možda sat i po prije nego što sam upoznao ovu što me zove na 18. I vidio sam ih samo jednom i dva put se čuli telefonom i to je to. Nit znam šta nosi, nit šta miriše, nit šta joj treba nit šta ne. Užas mi da idem sa flašom šklj vina ili pića a da nosim neko dobro a skupo iz svoje kolekcije - e to mi ne pada na pamet, da načinjem brižno skupljan alko-san. Da kupujem neke mece-pece mi isto glupo, ipak je 18.
    Da joj kupujem zlato, srebro, dukate i to mi bezze, jbg ipak se ne poznajemo toliko a i nisam joj ujak.
    Svašta je meni padalo na pamet al slaba vajda, nisam pametan.

Pomognite drugu u nevolji!

Hvala svjema unaprijed!

18. Pokloni joj malog pujda.

19. Oće me večeras ovaj poslednji post pa to ti je...

Imate temu za pejpal, molim da prenesete raspravu tamo da ne bude da je čoik đabe otvaro i trošijo postove HVALA!

Elem, šta da poklonim jednoj drugarici/poznanici za 18. rođendan?
    Ovako, ona je vrlo dobra drugarice moje sestre.
    Pozvala je i mene na njen 18. na insistiranje njene sestre. A tu njenu sestru sam upoznao možda sat i po prije nego što sam upoznao ovu što me zove na 18. I vidio sam ih samo jednom i dva put se čuli telefonom i to je to. Nit znam šta nosi, nit šta miriše, nit šta joj treba nit šta ne. Užas mi da idem sa flašom šklj vina ili pića a da nosim neko dobro a skupo iz svoje kolekcije - e to mi ne pada na pamet, da načinjem brižno skupljan alko-san. Da kupujem neke mece-pece mi isto glupo, ipak je 18.
    Da joj kupujem zlato, srebro, dukate i to mi bezze, jbg ipak se ne poznajemo toliko a i nisam joj ujak.
    Svašta je meni padalo na pamet al slaba vajda, nisam pametan.

Pomognite drugu u nevolji!

Hvala svjema unaprijed!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.