Разноразно питање

1. Za osamnajsti se valjda poklanja neki donji veš 'za ugoste'.

2. Pozvala je i mene na njen 18. na insistiranje njene sestre. A tu njenu sestru sam upoznao možda sat i po prije nego što sam upoznao ovu što me zove na 18. I vidio sam ih samo jednom i dva put se čuli telefonom i to je to.

Mislim... meni je ovde jasno zašto si pozvan...

3. Pa, kupi joj neku fensi bombonjeru i neki super upakovan sa sve svetlucavim prahom i tim čičabočama cvet-nit je bzvz, a nije baš da ti je iz oka ispala, pa da joj kupuješ nešto skupo.
    Jbg, savet je još od starog frasa, al' pali.

4. Kupi joj neku kurčevu kupku u onim fensi pakovanjima. To je dobar poklon, pritom može i kvalitetno da se opere kad budeš svraćao naknadno. Ili joj uzmi kreatin.

5. kupi joj medjeda nekog. medium velicine

6. Nađi nekog dobrodržećeg štenca sa ulice al mojne nekog prepunog parazita, bar ne onih vidljivih. em će dispadne još da si dobrog srca, em se pičke lože na štence.
    i operi ga prvo. kuče mislim hehe

7. Купи јој куртоне и речи МАЛИ ЗНАК ПАЖЊЕ ОД МЕНЕ, ДА БИ ПАЗИЛА НОЋАС КАД ТЕ САТРЕМ ОД КУРЦА. И намигни јој или је тапни по рамену, свршиће.

8. alo bre oce neko Kurca hahahha :D

9. E ovo je pravi savet, poslušaj Smarka a kurčevu kupku uzmi sebi, trebaće ti.

10. Купи јој куртоне и речи МАЛИ ЗНАК ПАЖЊЕ ОД МЕНЕ, ДА БИ ПАЗИЛА НОЋАС КАД ТЕ САТРЕМ ОД КУРЦА. И намигни јој или је тапни по рамену, свршиће.

SMarko, ne pravi mu špansku seriju od života, njena sestra je insistirala da dođe a ne ona.

11. Па добро, онда не тако, моја грешка.
    Дакле, купи јој куртоне и речи МАЛИ ЗНАК ПАЖЊЕ ОД МЕНЕ, ДА БИ ТВОЈА СЕСТРА ПАЗИЛА НОЋАС КАД ЈЕ САТРЕМ ОД КУРЦА. И намигни јој или је тапни по рамену, свршиће и она успут.

12. Може ли неко да ми каже одакле да скинем Игру престола 3 сезону????

13. Отворила си ми очи! Бити ћу ти захвалан све док дишем!

14. /et Skočko/

Šta god da joj kupiš, shvatiće da je taj segment njenog života unazađen.

Kupka - jel smrdim? Meda - ovaj oće dvojajčane! Vino - divigavajo, boem raspali! Gaće. 'el me zajebavaš? Baš je trulo to što se slabo znate, ja bih joj (vam) kupio karte za neki bioskop lolo. Ako ti se đa cura, baciš joj spiku da je to da se bolje upoznate. Posle je odvedeš u neki fićka, šta ja da ti pričam:)

15. serjodza

Може ли неко да ми каже одакле да скинем Игру престола 3 сезону????

Postoji jedan sajt, zove se "The Pyrate Bay". Pokušaj tu da nađeš.

16. Odlični ste, upravo sam očekivao ovakav razvoj situacije :D

VanGoga
    Pa, kupi joj neku fensi bombonjeru i neki super upakovan sa sve svetlucavim prahom i tim čičabočama cvet-nit je bzvz, a nije baš da ti je iz oka ispala, pa da joj kupuješ nešto skupo.
    Jbg, savet je još od starog frasa, al' pali.

To, mačko! Đasvi mi se idea.

17. Bombonjera se pojede ili pokloni nekom drugom, to je stara stvar. Cveće sa druge strane može da traje dugo, naročito ako je u saksiji. Daklem - moj predlog je da kupiš tako nešto fino u cvećari, da bogato cveta i u okviru je budžeta. Ja to vazda kupujem i svi su zadovoljni. Onda posle imaš validan razlog za eventualni dalji kontakt, tipa "Šta mi radi biljka? Je l' je redovno zalivaš?" i tako to. pozzzzz

18. Kaci matora švalerčina.

Vidio sam jutros jedan komplet iz Parkera, vrlo elegantan i nadasve prefinjen, kvalitetan, u drvenoj kutiji, pičke materne, 30-ak eura je, i to mi se isto sviđa.

Dobro je, samo što više ideja da imam, lako je kasnije kupiti :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.