Разноразно питање

1. sta piti protiv zatvora?

2. hahahah,nikako matori
    dobio na cetu odgovor vec

3. kako se zvala ona prepička što je davno bila u VB? tijana nešto.

4. hahahah,nikako matori
    dobio na cetu odgovor vec

U pravu je makarona, cepaj kolu slobodno. Možeš i lekove, al bolje kolu...
    Ja znam za ovu, čini mi se da je bila u velikom blatu, moraš nekog kompetentnijeg prijupitati.
    http://www.youtube.com/watch?v=jmZsCOerqWc

5. st nick
    kako se zvala ona prepička što je davno bila u VB? tijana nešto.

Tijana Stajsic
    http://www.bestshopmagic.com/data/images/2012-02-07/69772_tijanastajsic_650x460.jpg?ver=1328608806

6. e i ja mislim da je ta.

7. Najbolja pička ikad.

8. Crnogorci, imam pitanje. Jel tačno da leti muljate sa pivom, mamu vam, zato što ima mnogo turista i sve to, mislim ja volem tamno nisiko, al svejedno, jel moguće da ste mutni tako...heheheh
    Sad mi priča lik, ja ne verujem...

9. ne muljaju, isti je vlasnik Jelen i Nikšićkog piva, leti nema dovoljno da se podmire sve potrebe pa sipaju skopsko i zrenjaninsko :)

10. Ta zrenjaninska pivara je valda najstarija na Balkanu ili negde, uglavnom negde je najstarija. :D

11. U Zrenjaninu najstarija.

12. U Zrenjaninu? :)

13. U Zrenjaninu najstarija.

Hehehe, a u svakom gradu po pivara... Išli Hitlerovim stopama kad su otvarali...

ne muljaju, isti je vlasnik Jelen i Nikšićkog piva, leti nema dovoljno da se podmire sve potrebe pa sipaju skopsko i zrenjaninsko :)

Stranci obrću pare, dok mi pijemo ladnu vodu!

A kaže JEDNA od najstarijih na Balkanu. :P

Pa to bre stara pivara, ko će da kupi zarđalu gvožđuriju, jedino ko Valjevsku Srbijanku, da otkupe i da prodaju u gvožđe...

14. Оће ли у скорије време бити неко дуелисање реакцијаша, пошто и ми неписмени оћемо да се играмо?!

15. Bruce

ne muljaju, isti je vlasnik Jelen i Nikšićkog piva, leti nema dovoljno da se podmire sve potrebe pa sipaju skopsko i zrenjaninsko :)

Није исти власник, тј. никшићко се у србији-апатину прави по лиценци, значи ниђе везе са требјешом и оригиналним никшићким пивом, које је једно зилијарду пута боље од ретардираног брата близанца.

Плус, у сва апатинска пива се додаје неки прашак, нешто за брже сазревање, е од тог срања боли глава. Ово су вам информације из прве руке.

Такође, рецимо зајечарско у стаклу се прави у Зајечару док се дволитра прави и пуни у Новом Саду, ја лечени пивопија ушао мало дубље у тематику :)

16. Thilmo, ja živim 20 km od Apatina, pio sam sve njihove mućke uključujući i apatinsko pivo :)

17. Thilmo, ja živim 20 km od Apatina, pio sam sve njihove mućke uključujući i apatinsko pivo :)

S' ove il' s'one strane...?
    Ako vam treba nešto za Valjevsko, znam sve, a najbolje znam da daju džabe da popiješ pivo u pivari. Ih, kad se setim, dok sam bio uzorno dete, dok sam trenirao, posle treninga otići na pivo, sok, šta bilo, a samo pređem mostić... to su bila vremena...
    Inače, Valjevsko (nije da ga hvalim sad što je "moje"), al najsvežije, kvalitetno, dobra voda (gradac), i sl. jedina mu mana staklene od 0.5 l moraju da se vraćaju, al ima limenki, ima 2 l pa ti pij koliko ti duša ište...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.