Разноразно питање

1. Ја знам за 33 да иде на Кумодраж преко Војводе Степе, 29 иде за Медак и 31 за Коњарник. Ал' што каже Аги, има их гомила.

2. Mislim da je bio 301N taj koji mi je trebao, jel taj u 1.10? Cekala sam ga pre par meseci na trgu na stanici gde pise da treba da staje, ali se nije pojavio.

3. Ne smeš da kažeš u kojem pravcu ideš? :D

Evo ih sve...

http://www.gsp.rs/nocne_linije1.htm

4. Pa svi noćni sa Trga idu u 1:10...Gde želiš da stigneš?

5. Тај тристакец још мало па стиго у Смедерево...

6. Ne smem. :)
    Ma i elek mi je sad potvrdio, to bi trebalo da je to, 301N u 1.10.
    Samo nas je izgleda to vece ispalio, mozda je otisao ranije.
    Nego smo to vece sreli drugara koji nam je rekao da ne staje bas na tu stanicu gde pise nego nekih 50m ka Terazijama, pa vise ni ja nisam bila sigurna.

7. Taj kreće odande gde inače staje 26, ja mislim. Neznampojma, ja obično idem na drugu stranu, ali sve je tu u krugu od 100m.

8. Има три могуће локације, тамо где стаје 27, где стаје 26 и где стаје трола. Е па ти види јер има на свакој станици која ноћна линија стаје ту, па погледај на време. Немој после пешака до Смедерева. хњо хњо хњо

ЕДИТ Е није, има још једна, преко пута пицерије Трг чини ми се да сад стаје нешто од аутобуса. Код Дунав осигурања.

9. Jel bio danas Joke? Nešto nisam ispratila.

10. rak testisa
    Neadekvatan nadimak. Ružno je tako nešto koristiti kao korisničko ime. Registruj se sa drugim korisničkim imenom.

pa vidjao sam i gore. mozda mene vredja sto se neko potpisuje kao agilni, i sta sad treba njega da banuju?

ako su vec odlucili da im smeta njegov nik, mogli su da mu ponude opciju da promeni nick posto vec ima 2 defke na ovom nalogu...

11. Па за разлику од "агилни", овај надимак може да увреди и неког нормалног.

А и дефиниције су му од непроцењиве вредности па ће бити страшна штета да му пропадну...

12. pa nebitno kakve su (a i nisu toliko lose) mada sad vidim da ih je napisao pre 2 dana. u svakom slucaju glupo je banovati nekog zbog ovako banalnog nika, ne verujem da je nekog hteo da uvredi. a mozda lik ima rak testisa i sad u bolnici bleji na vukajliji, pokusavajuci da nadje nesto smesno, da mu vrati veru u zivot?

edit: ovo agilni sam naveo kao primer, mojne da si bukvalista :)

13. Ма нисам буквалиста, него оно, никог неће увредити твој или мој надимак или било који нормалан, ал ако се назовем "смрдљиво говно твоје маме", па онда напишем нешто добро и то дође на насловну или кренем да генбенгујем по форуму, баш је онако ружно да се види. Хоћу рећи јасно је шта је нормално, шта је гадно. А СПОНЗОРИ ГЛЕДАЈУ! лолоол

А и тај сценарио који си изконструсао и сам знаш да је нереалан. хД

14. Која је тренутна цијена ајфона четворке? Обична дакле четворка, не четири ес.

15. Zna li neko neki film o zivotnim izborima?

16. И још једно питање: зна ли неко како се зове, то јест која је ријеч за сушену јагњетину? Чини ми се да је почињало на слово л.

17. COa, ако о'ш филм о избору између тога да л' ћеш да будеш неонациста ил' не, погледај ово ремек дјело ако неким чудом већ ниси.
    http://imdb.com/title/tt0120586/

18. Која је тренутна цијена ајфона четворке? Обична дакле четворка, не четири ес.

Nove? Polovne? Neki dan sam vidio, polovnu, odlično očuvanu, malo korišćenu za 350 maraka.
    A, ovo za sušenju janjetinu, je li "Lošinjska"?

19. @Faca
    Gledao...Sad sam zvao druga da pitam, kaze da se zove mr. p ali dalje od "p" ne moze da se seti, poster filma je neki dekica...

EDIT: Malo sutra mr. p, nadjoh ga film je Mr. Nobody

20. Не би' ја то гледао да сам на твом мјесту, јес' оно да је умјетнички квалитетно и штоб' америчке тинејџерке рекле so deep, ал мене је сморило. Најстрашније.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.