U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
vise nije turska.kada kazes u ficka da oces tursku,oni skoro da se nadju uvredjeni,pa te isprave da je to domaca.
S Nesssom sam kontaktirao prije jedno 4 mjeseca, kaže da se smorio, ubiše ga rasprave po četu i forumu.
Tursku Kafu je otjerao Agilni ubjeđujući je da ne zna da definiše. Poww
Gde i kako da odradim depilaciju čmara? Stvarno mi je predlakav, kada kenjam govno mi se zalepi, dobiću hemoroide jebem ti bože majku, a i devojka mi sere zbog toga stalno. Jedini trip mi je da će misliti da sam dukatlija ako odem u salon i trazim to
Daj njoj brijač i reci "Na, kad ti smeta, ti obrij".
Daj drugu mašinicu i neka te izbrije.
Sutra kad ti ojačaju dlake na šupčini nećeš moći nikako srat.
Hahaha. Znači ja da pokušam i da je vratim?
kad bih depilirao mozda ne bi vise rasle toliko. A trulo mi da njoj kazem aj me depiliraj
Ness je otišao u Burkinu Faso, a Kafica se smorila na četu gde su je ubijali u pojam. A imala je i da uči. Posle se smorila da se vraća.
Nemoj depilirati, samo ako imaš mašinicu ošišaj na nulu rčma.
кафа добра пичка
Daj njene slike u pvt
ео за четри минута
sinoć na RTS1 bio neki sasvim fin dokumentarac o Prvom svetskom i našoj vojsci u to vreme, propustio sam dobar deo početka a i kraja jer sam moro da palim na poso u treću smenu... jel ima na netu možda neko full trajanje tog filma? ja tražio, šatro nema.
BLZ NEPRESTANO PROVOCIRA. SAD TVRDI DA NAVIJA ZA ZVEZDU. ZASTO SE TO NE SANKCIONISE?
Da li npr Boris Tadić prima ili će primati neku vrstu penzije jer je bio predsednik države?
dA
Ovo kaže Zakon o predsedniku republike, ukratko nema zime:
http://i.imgur.com/NfTZrE0.png
А колика је плата председника државе?
Teško da ćeš ga naći, manijače, sad čitam da je juče premijerno išao na rts-u, tako da ga na netu verovatno nema, al' pričekaj koji dan, biće repriza garant, ipak je to rts jbg.
I da, odličan dokumentarac.
Ljudi, da nije to ovo?
https://www.youtube.com/watch?v=ni0IsJ76mNE