Разноразно питање

1. Хвала за оно, Каунте. Жив био

2. Jeste :)
    Edit: al' je prometno ovde odjednom. Uglavnom, taj je dokumentarac, čak je i odličan kvalitet, ja reko' sad kad bude neko snimao telefonom tv pa pustio na net.

3. Jel to oćeš da postaneš predsednik, pa da vidiš kolika će ti biti penzija?

4. ма јок, не испуњавам ја услове да будем државник миле нам Србије, имам IQ већи од 70, јбг.
    Него нешто сам причо шћалетом о политици и тим срањима, па се наметнуло то питање и ни ја ни он не знадосмо одговор...

5. Зашто мислиш да су државници Србије глупи? Ја бих рекао да су они сви прилично интелигентни и намазани, али не и образовани. Не може свако да покраде толико пара, да дође на чело државе, мораш бити мало и интелигентан, то им не спорим, али зато им је образовање тешка нула, па испадају жешће глупави.

ЕДИТ:
    Да не бих писао нови пост тамо на следећој страници, одгледах филм, надам се да ће бити за сваку годину до краја рата урађен наставак.

6. Зашто мислиш да су државници Србије глупи? Ја бих рекао да су они сви прилично интелигентни и намазани, али не и образовани.

To što ih retardirani smatraju inteligentnima i namazanima, ne znači da oni nisu glupi, već da su oni koji glasaju njima slični.

7. Glupi jebu glupe. To je barem jednostavna stvar. Ili, hajde da malo nađemo kompromis, glupi jebu gluplje.

EDIT: etard obrisa post. Ovo se odnosilo na njegovo "ne moze da bude glup neko ko jebe narod godinama"

8. Nisu glupi već nemoralni.

9. Зашто мислиш да су државници Србије глупи?

Оћеш рећи да је један Вулин паметан? Или Веља? Или Слина? Или Тома? Или Дачић?

Они имају ту муљарску црту због које су вешти у покрадању државе и јебању народа у здрав мозак, ал да су паметни -нису.

EDIT: etard obrisa post. Ovo se odnosilo na njegovo "ne moze da bude glup neko ko jebe narod godinama"

Па да, сконтао сам да сам написао нешто скроз лево, небитно, заборави :)

10. Moral nema veze sa inteligencijom i pameću. Ali po meni su glupi, čim se bave politikom u Srbiji. Po automatizmu moraju biti jako glupi.

11. Pa po meni si u pravu za ovo da IQ ne sme da ti prebaci 70. To je osnovni uslov da preCednikuješ

12. Kapiram da se zajebavaš, manji je transfer.

13. Ne. Vrlo sam ozbiljan. Prvi na lestvici neverovatno glupih su mi oni koji idu na glasanje (osim ako ne idu da se sprdaju i crtaju kurac). Drugi na lestvici su mi političari.

14. Ne. Vrlo sam ozbiljan. Prvi na lestvici neverovatno glupih su mi oni koji idu na glasanje (osim ako ne idu da se sprdaju i crtaju kurac).

Za ovo si u pravu, ali samo zato što je takva situacija da su svi na trenutnoj političkoj sceni kod nas manje-više isti kurac.

15. Ma svuda je tako Retarde. Svuda su samo glupaci glasačko telo. Jer je takav sistem da se ništa ne menja bitno. Sve šljaka tako da obočni ljudi ne mogu da glasanjem promene ništa. Treba biti neverovatno glup i misliti da nešto odlučuješ glasanjem.

16. Za prvo se slažem da glupi idu na glasanje.

A za političare smatram da su vrlo inteligentni i sposobni, ali nemoralni. Tipičan primer nesposobnog čoveka je Koštunica.

Jedino ako ti nešto drugo ne smatraš pod sposobnošću i inteligencijom.

17. Prvo, moraš, odnosno ne moraš, ali bi trebao da naučiš da razdvojiš inteligenciju i pamet. Mi pričamo o "pametnim" političarima. Inteligentnih ljudi ima i među đubretarima.
    Ali pametnih među političarima nema.
    Ljudi koji nemaju karakter, odnosno glavni im je kvalitet plivanje po čmarinama - nisu pametni. Samo su dovoljno bedni da od toga zarade.
    Opet, ovi koji su u manjini, odnosno koji su u politici iz ubeđenja - su još gluplji.
    Tako da po toj računici ne postoji niti jedan pametan političar.

18. Ljudi koji nemaju karakter, odnosno glavni im je kvalitet plivanje po čmarinama - nisu pametni. Samo su dovoljno bedni da od toga zarade.

Pa evo brate sam si došao do zaključka koji sam izneo. Inteligentni i sposobni, ali nemoralni.

Bez morala, bez karaktera, bez ideologije. Samo kolji i apaj. Surova borba.

19. Ovde se jednače pamet i inteligencija,pa se ljudi ne razumeju. Meni su političari vrlo glupi ljudi. A ljudi koji glasaju su ekstremni glupaci sa kojima se nikada ne bih družio. I žao mi ih bude nekako.

20. Ljudi gledaju na političare da im reše probleme. Političari ne rešavaju probleme naroda nego sve sopstvene probleme. Prema tome, sa stanovišta naroda, političari su vrlo glupi. A sa stanovišta političara, narod je pun debila koji neprekidno glasaju za one za koje misle da su budale.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.