Разноразно питање

1. Теретана је мама за стрес. Слушке на уши, одврни "Свако вече црно мече", ради бицепс са 60 кила и бићеш ко нов.

HHAAHHAHAHAHAHAHAH

2. Kako se bese na engleskom zove graficka tabla za crtanje. I da li postoji neki program koji ce strimovati crtanje-pisanje na video bim, ili jednostavno nadjem neki program za crtanje-pisanje koji ta odredjena tabla podrzava i samo upalim video bim i desktop--> video bim.

3. Grafički tablet.
    Pošto je "tablet" postao sinonim za "tablet PC".
    Hoćeš da ono što crtaš bude na video bimu? Pa, zakačiš tablet na PC, crtaš i pustiš na bim.
    A ima ih i sa VGA/HDMI, koji mogu i bez kompa, ali kapiram da su ti skuplji, nisam video i ne mogu da komentarišem

4. Naziv na engleskom je graphic tablet. U svakom programu koji podrzava crtanje, od photoshopa pa nadalje, moze pisanje i crtanje da se reprodukuje na bilo koji ekran. Table imaju svoj driver.

5. Pitanje za poznavaoce istorije (i geografije): Gde se nalazio Vezirov most o kom govore skoro svi memoari na povlačenje preko Albanije 1915. godine? I gde je Ljum-kula?
    Nigde nisam uspeo da pronađem podatak o tačnoj lokaciji, mada pored svedočanstava postoje i brojne fotografije, kao npr:
    http://www.kodkicosa.com/ra-45.jpg

6. Ma jel ti menee zajebavaš ili ti je sva pamet u guglu i vikipediji?

7. Doduše, i Podgorica će uskoro biti deo Albanije, pa ćeš možda biti u pravu. Za sada mi treba lokacija drugog Vezirovog mosta, preko reke Drim, negde blizu granice Srbije i Albanije u vusini Prizrena

8. видро ако хоћеш да се испразниш и скинеш ту неку нервозу уткану у сваку твоју ћелију, позови да се зезамо у подсетимо старих дана када је тло под нама пуцало, срце је у срцу куцало, ма реци где је запело?

9. што бановасте онолике људе због млечног пута? нема човек ништа за плус, модератори су криви што су онако говнаве дефиниције живе

10. Realno definicije su mu golo govno, ja usao procitao i na dve dao minus, na jednu valjda plus i dao bi na sve minus jer su go kurac al zmao sam da bi se tumacilo kao hejt pa nisam. Inace, ono ne zasluzujeda bude zivo.

11. мешју су бановали јер даје више минуса него плусева, тога се сећам са модераторског чета

кога боли курац више за поене, сад ће 2015. година

12. Loool najjace da su izigravali gerilce skupljali se u sumi i "planski" hejtovali, od Djurdjevdana do Mitrovdana. Sam je provocirao po celom forumu (da ne citiram uvredice se neko) i kukao za hejt kad ga nije bilo. Pa ja sam udjoh na profil njegov, rasneeejeeeveee su bolje defke, al sam se zadrzao na jednoj, dve defke muka mi bilo da citam vise...

13. A pogledajte mu avatar. Ono je i vama poručio moderatori.

14. што бановасте онолике људе због млечног пута? нема човек ништа за плус, модератори су криви што су онако говнаве дефиниције живе

Ja da brišem onako kako sam brisao dok su ovde pisali autori koji vrede ne bi ni jedna ostajala živa sem možda par komada nekih koji još dolaze da se kreativno izraze umesto da seru po forumu kao kalimero da su nepravedno kažnjeni. Ako ti je ovde smor onda idi na ispovesti, anal.rs ili FB pa piši šta hoćeš.
    Nisam bio tu kad su kazne podeljene ali se slažem s njima apsolutno, ne jebete pa se izdrkavate na klincu koji samo želi da na četu ponekad nešto napiše. Ponekad me bude sramota šta se sve ovde dešava, tada najčešće zažalim što sam se bunio protiv Surovog jer je on kapirao da sa većinom nas i ne može drugačije da se postupa nego tako.
    Kakve veze ima da li su mu definicije govnave ili nisu? Morate li ići kao SS Handžar divizija i klati redom jer vam je dunulo da nekog skinete sa četa? Ako ti se čini da je govnava ti nemoj oceniti, pusti ga da funkcioniše toliko koliko može. Ako ti je baš dunulo da nekom pičiš minus idi na moj profil pa zvizni koliko hoćeš, ima Bogu hvala, 1500 minusa može svaki od vas da opali. Evo obećavam da neću banovati nikog ko mene hejtuje.

15. нисам ја ишао са намером да га оћерам, то ови што су се препуцавали са њим

минус има своју намену и треба га користити, или да се уведе само лајк ко на фејсу

16. Ti, primećujem, nisi ni banovan zbog organizovanog hejta.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.