Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Нађе се понекад неки двоструки монголоид који клепа минусе кад види јекавицу, пошто мисли да је неки Хрват писао. За мене би била увереда да ми такав да плус. А испод части да фолирам дијалекат којим не причам (да бих избегао минус).
Bravo!
Jebo ih ćaća brezobrazne, ne vole nas vake, kaki smo. Koe seljačne!
Хах! На тренутак сам се истриповао да сам отворио дукат-антидукат тему :)
Mislim da tako mislim zato što sam bio sa bivšom devojkom ispred filozofskog kada su joj dali neku gradžansku anketu čija je suština bila ko bi trebao da bude potpredsednik stranke-jeremić ili šutanovac (to je bilo onda pred partijske izbore). Naravno, sve to onako lepo uvijeno u folije (šta studiraš, kakva ti je polit. orijentacija, za kog inače glasaš) da ti ne provališ koja je svrha ankete i tada mi je taj neki ds-ovac nagovestio da zapravo oni misle da više glasova gube nego što dobijaju sa jeremićem (mlogo je rigidan). Dva dana kasnije je šutanovac postao jedan od pet-šest (ne sećam se) potpredsednika, jeremić je ispušio bedno što samo pokazuje koliko je poželjan u ds-u.
Najverovatnije lupam, ali osećam da će politiku izmeniti za 180 stepeni kad izgube izbore (naročito prema srcu srbije), pretvoriti se u razblažen ldp za široke mase i nekako isterati kockalonea kad im se pruži prilika. Ko ih jebe.
Zna li neko dečiju pesmicu u kojoj se pominje seča glave jedne devojčice? Zaboravila sam sve stihove jedino se toga sećam.
I ja ne mogu da nadjem pesmu.
Tekst ide nesto kao "madafaking srednji pomfrit i faking bik mek".
Pomagajte!
Nista, nas'o sam.lolo
Ne mogu na onom linku za ktitore da nadjem (možda sam obnevideo) kako da se uplati ktitor za godinu dana, ima čini mi se samo ona varijanta za mesec dana putem SMS-a, pa rekoh da ne zna slučajno neko?
I pitanje za čika Kajzija... jel ima neki problem sa aktivacijom mesečnog ktitora, nešto ne vidim da sam ktitor i pored poslate poruke?
Ђапе, питах ја то још 9. јула
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=98#post_1440715
E koleza ćaća je onomad otvorio temu, bio je neki bag sa uplatom preko SMS-a, ne znam da li je sad ispravljeno http://vukajlija.com/forum/teme/30060-sms-servis-nije-radio-2-dana.
A za ovo prvo nemam pojma...
u Perlezu blizu Čente
lepa kao sa plakata
pa i lepša na momente
Imala je oči plave
original morska plavet
nosaše ih posred glave
tako da ti stane pamet.
Imala je rusu kosu
nekad plavu nekad crnu
kao plast u senokosu
kao gnezdo al na trnu
Imala je lepa Kata
uz lepotu sto dukata
pa je bila tata-mata
za sve momke iz Banata.
Превише.
Džaba me terate, neću da idem.
Има празних бројева у томе. Има плус и доста дуплих налога, тако да нико не може да ти каже колико аутора има. Рецимо да има око 70,80 хиљада отворених налога. Рећи ће ти Костић, он воли да чапрка по тим статистикама и математикама.
Tu sam.
U ovom trenutku ima tačno 79,463 naloga na sajtu.
kolko njih prdi dok cita naslovnu ?
koja defka ima ubedljivo najmanji odnos pozitivnih i negativnih glasova?
Misliš najmanju razliku?
ne, mislim na gasove.