Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
da kostiću lolol, ali da je odabrana.
Jbg, nemam taj podatak. Glasovi se stalno menjaju.
znam za krajišnike, ali mora da postoji još neka..a ti barataš samo statističkim podacima?:)
Traži mi najpopularniju ili definiciju sa najviše minusa, posećenost, broj autora, plodnu emo cavu, ali nemoj mi te varijacije što se teško prate.
koja je najpopularnija definicija sa najvise prdeza na koju su svi minusi
kosticu, ceka te zivot kad se izloguejs
Kada je najbolje izbaciti definiciju u toku dana?
oko ponoci
E šta rade Vukajlijaši.:) fala,fala
Imam neki negde na stomaku od ujeda neke živuljka, pauka, možda, mažem već dva tri dana synopen mast ali nešto preterano ne pomaže, đavolje svrbi ali se ne češem, suzdržavam se herojski, pa rek'o da pitam, zna li neko nešto iz domaće radionosti, što mi može ublažiti svrab ili ukloniti tačkice?
Da te nije ujeo žuti mrav, pa si se osuo?
Ne znam, stvarno ne znam. Doduše bledi, uminjuje onako, ali sporo. Ide mi na živce. A nemam nešto buba u sobi, usisavam ćoškove redovno. I komarci ovog leta, nešto me vanserijski ujedaju, moraću nešto da preduzmem, sav sam tačkast.
Traži mi najpopularniju ili definiciju sa najviše minusa, posećenost, broj autora, plodnu emo cavu, ali nemoj mi te varijacije što se teško prate.
Ајд ми набавиш једну емо цаву... Али не неке оне "Токио Хотел" емо, него умерено, "А7Х", "30СТМ" емо...
Vidi ga LOL što je iskusan, Kostiću, može i meni jedna umerena?
i meni i meni!!!1
Ахаахахах!
prevrnuh se :D
Glupo mi da otvaram temu zbog ovoga pa da pitam ovde
Da li vama ovo liči na krst il na znak dolara
http://nedeljkozugic.blog.rs/gallery/9955/previews-med/Vasilije%20Skopljak,%20krst%20na%20lijevom%20ramenu.jpg
Eo i link
http://nedeljkozugic.blog.rs/blog/nedeljkozugic/vidjenje-unaprijed/2011/02/19/vidjenje-unaprijed-6
Ниђе везе. По питању таквих изјава треба бити опрезан, а свакаквих будала има.
А оно на магарећој глави више личи на треф :)
šta je ovo jebemmumater? izgleda kao černobiljska sisa bez bradavica sa random šljivom o.o
fuj.
Kris i ja se razočarao kad sam skonto da nije sisa :)