Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ма, не јављају ми се ови на телефон, прошло раддно време, па реко да проверим дал можда овде неко има искуства са тим курцима.
ЕДИТ:
Чуо сам да има и у пољопривредним апотекама.
хех
Jel gledao neko onaj film zbog koga su roknuli onog amera?
Je l postoji tema gde se kače slike od kojih bi mogli da se naprave dobri posteri? Ili neka na tu foru?
Ne, koliko ja znam, kolega Snoop. Ali dobra ideja za temu!
Засад нема, али само је питање времена када ће, поред ''Смијешних слика'' и ''Креативних и интересантних слика'' бити отворена и тема ''Слике које не потпадају у пређашње категорије, али су вредне помена или оплемењивања коментаром у виду постера''.
Nemojte otvarati temu za slike ljebavam, ako se ne može naći na ovim temam koje je Radjard nabrojao onda ne treba ni da pravite postere.
Hah, pa 95 % slika na smešnim slikama nije smešno.
A od kreativnih i interesantnih jedino neki patetcki poster mož se napravi.
Kolko treba da vam izbaci poster?
5-10 minuta. Ponekad i manje.
Brzinsko pitanje!
Koliko je dovoljno puniti akumulator da bi mogao auto da upali?
Akumulator je prazan jer je neki magarac (ja) ostavio ugasen auto sa upaljenim svetlima i radiom jos oko 4h. Tek sad videh kad sam hteo negde da krenem. Namontirao sam punjac pre 10 min. Koliko je dosta da moze samo da upali?
pa to ti dovoljno...10-15 minuta
ako ti hitno treba auto bolje preko kablova da ga upališ sa nekim komšijom, meni je trebalo bar 2-3 sata da punim da bi upalio ali je akumulator bio prilično loš.
kako ovo zaokružite? npr: (umetnuta sličica)
http://i.imgur.com/Mb7tv.png
citat tekst koji hoćeš da citiraš tatic
citat i tatic velikim slovima
KOj kur, izacio sam poster pre 20 min i još neće da izadje.
hvala Reme
Може ли неко да ми да линк за скидање албума:
Грејтест хитс,
Москри 77-05 и
Тачно у пре подне ?
probaj preko torenta
Mikri, pvt.
anchy Reme mi je dupli.