Разноразно питање

1. Етанол, јебо га ја, грдно сам се зајебо. Од метанола мож да се умре. :)

2. Људи! Јел зна неко где може да се купи Уробороспрстен. Тј. прстен у облику Уробороса? Не мора да буде сребро ни тозла, само нек је Уроборос. Хвала унапред!

Извор: курац википедија! Политикин забавник, 27.05.2011.

Уроборос је заправо змија која самој себи гризе реп.

http://npotash.files.wordpress.com/2010/12/p1010043.jpg

3. Ovakvu sam ja imala narukvicu...izgubila sam je odaaaavno.

4. Imam ja prsten sa skoro istim motivom, ali nije baš takav kao na slici, pošto je u pitanju zmaj koji se grize za rep - a ne zmija. A i nije na prodaju... :-)

5. Može li neko da mi preporuči neki dobar sajt sa nekim dobrim recenzijama za neke dobre video igre? Hteo bih malo da razdrmam prste, da se vratim u formu.

6. Recenzije imas npr. na http://www.sk.rs/indexes/sections/op.html - nema ocena za igre iz poslednja 2 broja, ali ostale su dostupne.

Mada bih ja preporucio www.gamerankings.com - skidas najbolje ocenjene i ne mozes se zajebati nikako. A tu imas i linkove sa recenzijama.

7. Hvala Jeri, pogledaću :)

8. Ovaj...smara me listanje ovamo. Dajte neki dobar RPG naslov. Da nije hack&slash, te ne volim. Sve sem toga. Japanski, Američki, sve može.

9. Prince of Persia, bilo koji deo. Ako nisi igrao nijedan, kreni od pocetka - Sands of Time.

10. Igrao. Nije mi to baš neki RPG :/ Ako nema level-upova, to za mene nije RPG :)

11. Onda neka neko drugi predlozi, nije to moj resor. Imas RPG temu na IT podforumu, pa se snadji.

12. Igro
    i
    Igro

EDIT:

Prešo
    i
    Prešo

13. Још један едит ти фали:
    Јебе
    и
    Јебе
    :))

14. Lole, svaka čas' za izbor igrica.

15. Jel ima neko od vas onu igricu Perica sveznalica Zanimljiva geografija Printex Valjevo?

16. http://www.youtube.com/watch?v=zG9vj7I7GlQ

Ел зна неко где има наставак?

17. Самхаине немам појма јбг. Влајко мислим да сам то давно видео код неког лика, ал ко зна дал је и он жив данас.

Него јел зна неко колико може коштати нов миш? Цркла ми ова куглица и не могу да терам горе-доле, једино да притиснем па тако. А то ме мало нервира. Па коју бисте ми марку препоручили и како се крећу цене за та чуда? Обичан ми треба, ништа посебно.

18. Него јел зна неко колико може коштати нов миш? Цркла ми ова куглица и не могу да терам горе-доле, једино да притиснем па тако. А то ме мало нервира. Па коју бисте ми марку препоручили и како се крећу цене за та чуда?

od 200din - pa kontam da ima i preko 100 evra.
    Al ako ti ne treba nista specijalno, za 600-700din ces biti sasvim zadovoljen

19. 100 јевреја? Сунац ти јебем...

Ал добро је, тако сам и ја контао, око неких 600 динџи. Хвала Петре.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.