Разноразно питање

1. a vidi.. rame.
    a fina bi sisa bila, samo da ima bradavicu :D baaš fina :P

2. Šta se dešava, pa modovi ne brišu ove debilne definicije od danas? U čemu je fazon, da nije neki štrajk, pičkamaterina?

3. Колико сте маштовити када треба мењати шифру?

4. Не знам где ово да питам па ћу овде
    Има ли неко неки функционалан цд кључ за виндовс 7, све које сам досад пробао нису радили, чак ни онај који ми је ортак дао уз цд

5. Колико сте маштовити када треба мењати шифру?

Рецимо да кад бих рекао, било би ми паметно да је променим.

6. Win 7 treba aktivirati aktivatorom, ne serijskim brojem. Vidi na rapidserbia.

@Hipnos - izbegavam mastu, jer bih ocas posla zaboravio novu sifru.

7. Из ког језика потиче реч "слон"?

8. Враг би га знао.

Sveslovenska reč slon, naravno, po netačnoj narodnoj etimologiji potiče od glagola nasloniti se, jer u jednom našem srednjovekovnom udžbeniku piše da slon spava naslonjen na drvo. Naučnici, pak, tvrde da je slon reč istočnjačkog porekla i da potiče od arapske reči arslan koja znači lav. Sloveni, nemajući na svom terenu slonove, nisu pravili razliku među životinjama o kojima su slušali da ih je neko video negde daleko na jugu, te su mu, u neznanju, dali ime koje u arapskom svetu nosi lav.

9. Sloveni, nemajući na svom terenu slonove

Зато ми и чудно. Није их било у њиховој близини, а звучи скроз "словенски".
    А ово за лава ми не звучи нешто много вероватно. Сигурно су знали за лава, пре него за слона. Не би их мешали. Ваљда.

10. Да, мени чак више пије воду прича да је слон добио име по животињи која спава наслоњена на дрво, иако је то заблуда. Вероватно се неко провалио, па тако остало.

11. Pa što se naslanja na drvo, što ne legne ko sav normalan svijet?

12. Шта би с оним цавама што је Костић обећав'о?

13. Banovane, zajedno sa Burzumom.

14. Костићу има ли тих цава?

15. Море ли ракија да се заледи?

16. Наравно.

Ал тешко да ћеш наћи негде тако ниску температуру.

17. Па то. На температури замрзивача, шта би јој се десило?

Питао друг, ја му рекох да капирам да не може да се заледи у замрзивачу јјер има већу тачку леђења.

18. Метанол се леди на око -100, тако да се ништа не би десило осим ако немаш неки јебачки замрзивач. :)

19. Ја немам, ал' друг има Обод с Цетиња. :)

Он је био у трипу да је заледи и да је пијуцка мало по мало, као оно кад понесеш залеђену боцу воде на море.

Ал' и ја испадох пглу што му нисам рекао неки логичан разлог зашто не може да се заледи.

20. Ако има метанола у ракији, не треба да га брине да ли ће се заледити, већ нешто друго :)

Етанол се леди, чини ми се, на још нижој температури. А пошто у ракији има воде, неће се ледити баш на тој (испод -100), већ негде између (зависи од снаге). Не знам колика је температура у замрзивачу, али сумњам да може да је заледи.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.